Luxury Feather Wood Safety Razor Including Stand

Feather Luxury DE-Høvel, Tre & Rusfritt Stål, Inkl. Holder

kr 6 205,00
Dette settet inneholder en Luxury Feather Wood Safety Razor - en kvalitetshøvel med lang holdbarhet. I tillegg får du også en holder av rustfritt stål.
Kun 3 igjen
kr 6 205,00

Tett barbering med kvalitets barberhøvel fra Feather


Er du lei av å skifte barberhøvel hele tiden, fordi kvaliteten ikke er god nok? Gjør deg selv da en tjeneste, og få deg en høvel som du kan bruke over lang tid. Det kan du med Luxury Feather Wood Safety Razor, den gir deg en tett og behagelig barbering, og vil gjøre det i mange år fremover.

Barberhøvel med holder av rustfritt stål til den kvalitetsbevisste
Med Luxury Feather Wood Safety Razor får du en langtidsholdbar barberhøvel som gir deg en skarphet og robusthet du ikke finner hos mange andre barberhøvler. Denne høvelen har blitt testet gang på gang, for å kunne gi deg den optimale kvaliteten.

Høvelen og holderen kommer fra merket Feather - som har mer enn 80 års erfaring innen bransjen, og som er velkjent for å levere en høy kvalitet. Så om du leter etter en barberhøvel som kan gi deg en tett barbering, og som samtidig er robust nok til å kunne holde i lang tid, er denne Luxury Razor akkurat noe for deg.

Beskytt barberhøvelen din med en holder av rustfritt stål
I tillegg til barberhøvelen fra Feather, får du også en robust holder av rustfritt stål med på kjøpet. Dermed har du en bedre mulighet til å passe godt på din nye høvel. Begge produktene er laget i et lekkert design som utstråler kvalitet.
Andre har også kjøpt: