L'Oreal Men Expert Hydra Energetic Eye Roll On (10 ml.)

L'Oreal Men Expert Hydra Energetic Eye Roll On (10 ml.)

kr 189,00
Produktet vi alle har ventet på! L'Oreal Men Expert Eye Roll On for slitne øyne. Den masserende, kjølende påføringskulen minsker mørke ringer og poser under øynene, uten å gjøre huden blank og fet. Et must-have produkt for den aktive mann som alltid er på farten!
kr 189,00

Verdenspremiere og nyhet fra L'Oreal Men Expert! Visste du at mørke ringer og poser under øynene er et problem for mange aktive menn med lange dager og korte netter - en hard og hektisk timeplan for huden. Huden rundt øynene er tynn og delikat, og øyeområdet er et område hvor tretthetstegn lett vises.
Nyheten Hydra Energetic Eye Roll On fra L'Oreal Men Expert inneholder en unik formel beriket med aktive ingredienser som reduserer mørke ringer og poser under øynene.
- Kjølende påføringskule frisker opp øyepartiet
- Beriket med aktive ingredienser som vitamin C med oppstrammende effekt
- Oljefri gele, slik at du unngå fet og blank hud.

Dokumentert effekt: Test utført under oftalmologisk og dermatologisk kontroll, har dokumentert effekten av L'Oreal Men Expert Hydra Energetic Eye Roll On
- ”Etter fire uker viser testresultater en synlig reduksjon av mørke ringer og poser rundt øynene" *
- Tegn på tretthet reduseres **
- Mørke ringer er mindre synlige **
- Området rundt øynene blir lysere **
- Området rundt øynene ser friskere ut **

*Basert på kosmetoklinisk test av 50 menn i alderen 25-40 år. To daglige påføringer i løpet av fire uker på menn med tydelige mørke ringer og poser under øynene.

** Selvevalueringstest av 46 menn i alderen 25-40 år. To daglige påføringer i løpet av fire uker på menn med tydelige mørke ringer og poser under øynene.

Hudtype:
Alle

Slik bruker du den:
Rull den kjølende kulen et par ganger under øyet. Brukt to ganger daglig eller etter behov.

STRONG>Innhold:
10 ml
Andre har også kjøpt: