Såpe

Mens du er en tur i dusjen, gjør da huden din en tjeneste og bruk en dusjsåpe. Såpen eliminerer bakterier fra kroppen som kan gi urenheter og kviser på kroppen din. Samtidig er mange kropps såper beriket med nærende ingredienser som fukter og velplejer huden slik at den føles silkemyk.
Sorter etter
Skjul filtre
Presiser

​​Såpe til kroppen

I dag har såpe for kroppen blitt en helt ny verden, og det finnes mange forskjellige varianter, dufter og egenskaper. Imidlertid er det også ekstremt viktig å behandle kroppen din riktig, og opprettholde god hygiene for å se skarp og duftende ut.

Det er gjort mange forskjellige studier om hva de skal inneholde for å ha en optimal effekt, mot å skape et rent resultat.

Men hva hjelper såpen med?

Såpen har mange funksjoner. Den som mange mener er den viktigste - At den lukter godt. Imidlertid er det også viktig å ha en som lukter godt, da den setter et preg på kroppen. Men såpen hjelper kroppen din på en helt annen måte.

En vanlig såpe bygges opp etter at den må fjerne bakteriene som kroppen danner i løpet av dagen. Dette gjelder spesielt områdene som ikke får frisk luft hele tiden - Under armene, i skrittet og rundt føttene som er i en sko hele dagen.

Bakterier på kroppen

Kroppen danner bakterier, det er de du kan lukte under armene hvis du lukter svette. Dette skjer når bakteriene blir varme og utvikler seg, så kommer lukten. Men bakteriene danner også noe annet enn lukt.

De kan også være årsaken til at du får kviser eller lignende på ryggen eller brystet. Mange vil også oppdage at de kan oppnå gode resultater ved å vaske ansiktet med vanlig såpe for kroppen, for å lindre nesen og andre steder med hudormer.

I tillegg er de fleste såper også laget med en form for næring for huden, som blant annet hjelper huden din til å bli mykere og sunnere. Dette er fordi de inneholder forskjellige antioksidanter og oljer som absorberes av huden.

Baxter of California og Old Spice lager begge noen av de mest populære såpene på made4men som hjelper kroppen din med å fjerne bakterier og har hver sin unike dufter som skaper et avtrykk på kroppen din.