Kent 81T Håndlavet Moustache Kam - kr 89 | Hurtig levering

Kent 81T Håndlaget Moustache Kam

kr 120,00
Kent 81T Moustache Kammen er en enestående og lekker kam til deg som setter stor pris på å holde styr på ditt ansiktshår.
kr 120,00

Kent 81T Moustache er en kam av tenner med superhøy kvalitet, noe som gjør det veldig enkelt å gre hårene i ansiktet. Denne spesialdesignede kammen er håndlaget i England, hvor de er kjente for deres hode håndverk. Den er laget hos Kent Brushes, som er eksperter på området.

Lengden passer perfekt i en skjortelomme eller lignende. Lengden på kammen er ca. 73 mm. og den er utstyrt med et håndtak.
Med kammens størrelse er den perfekt til å navigere rundt i ansiktet med. Spesielt omkring nesen og munnen, hvor det kan være vanskelig å komme ordentlig til - det er ikke noe problem med denne kammen fra Kent.

Kent's kam er håndsaget av store stykker horn, istedet for å bli modulert som så mange andre kammer. Det betyr at du får et mye mer ekte stykke verktøy i denne kammen!

Materialet er fleksibelt og har en sterk holdbarhed. Den glir lett gjennom håret, uten å skade hverken hodebunn eller hår.
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: