JorgObé White Tea Balancing Cream (50 ml)   - kr 209 | Hurtig levering

JorgObé White Tea Balancing Cream (50 ml)

White Tea Balancing Cream er en dansk multikrem som bidrar til å holde din hud i sunn balanse. JorgObés Balancing Cream er utviklet til å regulere hudetypen, så talgproduksjonen nedsettes hvis du har fet eller kombinert hud, eller så din hud får tilført mer fukt, hvis du har tørr hud.
kr 289,00

Utsolgt

Ikke på lager - Næste levering ukendt.

White Tea Balancing Cream fra danske JorgObé er en multifunksjonell krem som er med til å holde din hud i sunn balanse. Kremen er designet slik at den over tid regulerer din hudtype en liten smule. Det betyr at talgproduksjonen settes ned hvis du hat fet eller kombinert hud, og at din hud får tilført mer dybdegående fukt hvis du har tørr hud.

Hva inneholder White Tea Balancing Cream?
White Tea Balancing dagkrem inneholder et patenterte palmefruktekstrakt som heter Regu(r)-Seb, som hjelper med å regulere din talgproduksjon. Samtidig hjelper kremen huden med å finne sin naturlige balanse via innholder av arganolje og sesamolje. Ingrediensene lakrisrot, sukkerroer og rosmarin hjelper med å jevne din huds tone, og innholdet av jojobaolje og hvit te (derav navnet) er med til å holde din hud sunn og ung.

Slik bruker du kremen:
JorgObé White Tea Balancing Cream kan brukes som en helt vanlig, fuktgivende dagkrem, som nattkrem eller som fuktmaske.
- Med andre ord: Den er multifunksjonell, og du kan hverken bruke den for mye eller for lite.
1. Rens huden med en skrubb eller ansiktsvask (kan utelates - men vask ihvertfall ansiktet)
2. Påfør kremen i ansiktet og massér den inne med myke sirkelbevegelser.

Uansett om du har fet, kombinert, normal eller tørr hus, vil White Tea Balancing Cream raskt trenge inn i din hud, uten å etterlate en fet eller glinsende overflate.
Andre har også kjøpt: