Jack Black Intense Therapy Lip Balm SPF25 Mint-Shea Butter

Jack Black Intense Therapy Lip Balm SPF25 - Mint (7 g)

kr 146,00
Intense Therapy Lip Balm fra Jack Black pleier, reparerer og beskytter leppene dine mot sol, vind og andre påvirkninger. Leppepomaden absorberes enkelt og lindrer raskt tørre, irriterte og sprukne lepper.
kr 146,00

Bekskrivelse
Jack Black Intense Therapy Lip Balm med mint og sheasmør beskytter med SPF25 mot både UVA- og UVB-stråling fra solen. Leppepomaden yter dessuten intensiv pleie til leppene og reparerer og lindrer raskt tørre og sprukne lepper. Sheasmør tilfører leppene fukt, og innholdet av aktive antioksidanter styrker og beskytter effektivt, mens mint gir leppepomaden en mild og frisk duft.
Leppene er svært følsomme overfpr sol, vind og andre påvirkninger og tørker lett ut, og derfor er det naturligvis svært viktig å tilføre både pleie og effektiv beskyttelse ofte. Jack Black Intense Therapy Lip Balm er uten parfyme og fargestoffer, og er dessuten dermatologisk testet.

Slik gjør du:
Bruk leppepomaden daglig for å pleie og opprettholde leppenes fuktbalanse. Bruk den dessuten alltid før opphold i solen, ved å smøre den på i et tynt lag ca. 30 minutter før du går ut i solen. Hvis leppene dine er tørre og sprukne, kan du med fordel bruke den flere ganger om dagen, for å tilføre optimal pleie.

Hudtype:
Alle hudtyper.

Innhold:
7 g.
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: