Jack Black Intense Therapy Hand Cream (88 ml)

Jack Black Intense Therapy Hand Cream (88 ml)

kr 232,00
Jack Black Intense Therapy Hand Cream er en rik krem som bidrar til å helbrede og mykgjøre tørre og sprukne hender. Kremen er ikke fet, og har blitt testet av blant annet golfspillere, snekkere og kokker
Kun 1 igjen
kr 232,00

Beskrivelse:
Jack Black Intense Therapy Hand Cream er en rik krem som bidrar til å helbrede og mykgjøre tørre og sprukne hender. Kremen er ikke fet, og har blitt testet av blant annet golfspillere, snekkere og kokker. Testen ga et bevis på at denne kremen kan hjelpe alle, og samtidig gi en mykgjørende effekt. Jack Black Intense Therapy Hand Cream er spesielt bra for personer som vasker hendene ofte eller ofte befinner seg utendørs. Håndflaten og håndbaken består av de minste oljekjertlene, og derfor tørker hendene ofte ut. Jack Black Intense Therapy Hand Cream er uten for parfyme og fargestoffer, i tillegg er kremen dermatologisk testet.

Slik gjør du:
Påfør en mengde tilsvarende en fingerspiss på håndflaten din og smør kremen godt inn. Kan brukes etter behov når huden føles tørr. Kremen kan også anvendes til andre tørre områder som albuer og knær.

Hudtype:
Alle hudtyper.

Innhold:
88 ml
Andre har også kjøpt: