Hugo Boss BOSS Orange Man EDT (40 ml) - kr 459 | Hurtig levering

Hugo Boss BOSS Orange Man EDT (40 ml)

kr 459,00
BOSS Orange Man er den nye duften fra Hugo Boss. En duft med en avslappet, sosial personlighet - én, som du virkelig får lyst til å være i nærheten av. Med myke vanilje-noter, maskuline tre-noter fra det spesielle bubinga-treet, som preger hele duftopplevelsen. En duft med dybde, som utvikler
Kun 2 igjen
kr 459,00

NYHET!

BOSS Orange Man fra Hugo Boss er den livlige nye duften, som inneholder en energisk blanding av crunchy eple, varm virak, beroligende vanilje og det spesielle bubinga-treet.

En duft til deg som er spontan, lidenskapelig, og full av energi - samtidig som du er casual og avslappet.

Utgangspunktet for BOSS Orange Man er en beroligende vanilje-note som er et symbol på den uavhengige optimisme som er så karakteristisk for merket; men som maskulin versjon er den tilsatt en mer maskulin, treaktig note, som gir et avrundet duftspor. Mens trenoter normalt er å finne i en dufts kroppsnoter, inneholder BOSS Orange Man en trenote som preger hele duftopplevelse: bubinga-tre.

Når bubinga-tre-noten kombineres med vanilje, og senere, på magisk vis, blandes med de varme, avslappende, harpiks-aktige virak-notene og den energiske fruktnoten fra crunchy eple, er det tydelig at bubinga-noten er sentral for hele duften.

Det er en duft med en avslappet, sosial personlighet - én som du virkelig får lyst til å være i nærheten av.

- "Jeg elsker duften. Den har dybde og utvikler seg over tid. Jeg liker spesielt at den virker både sofistikert og avslappet." Orlando Bloom
Andre har også kjøpt: