Hugo Boss BOSS Orange Man EDT (40 ml) - kr 459 | Hurtig levering

Hugo Boss BOSS Orange Man EDT (40 ml)

kr 503,20
BOSS Orange Man er den nye duften fra Hugo Boss. En duft med en avslappet, sosial personlighet - én, som du virkelig får lyst til å være i nærheten av. Med myke vanilje-noter, maskuline tre-noter fra det spesielle bubinga-treet, som preger hele duftopplevelsen. En duft med dybde, som utvikler
Kun 3 igjen

kr 503,20

Førpris: kr 629,00

NYHET!

BOSS Orange Man fra Hugo Boss er den livlige nye duften, som inneholder en energisk blanding av crunchy eple, varm virak, beroligende vanilje og det spesielle bubinga-treet.

En duft til deg som er spontan, lidenskapelig, og full av energi - samtidig som du er casual og avslappet.

Utgangspunktet for BOSS Orange Man er en beroligende vanilje-note som er et symbol på den uavhengige optimisme som er så karakteristisk for merket; men som maskulin versjon er den tilsatt en mer maskulin, treaktig note, som gir et avrundet duftspor. Mens trenoter normalt er å finne i en dufts kroppsnoter, inneholder BOSS Orange Man en trenote som preger hele duftopplevelse: bubinga-tre.

Når bubinga-tre-noten kombineres med vanilje, og senere, på magisk vis, blandes med de varme, avslappende, harpiks-aktige virak-notene og den energiske fruktnoten fra crunchy eple, er det tydelig at bubinga-noten er sentral for hele duften.

Det er en duft med en avslappet, sosial personlighet - én som du virkelig får lyst til å være i nærheten av.

- "Jeg elsker duften. Den har dybde og utvikler seg over tid. Jeg liker spesielt at den virker både sofistikert og avslappet." Orlando Bloom
Andre har også kjøpt: