House 99 - Twice As Smart Taming Shampoo & Conditioner (250 ml)

House 99 - Twice As Smart Taming Shampoo & Conditioner (250 ml)

kr 232,00
House 99 - Twice As Smart gir deg både sjamppo og balsam i ett. Virker enkelt og effektivt i dusjen.
kr 232,00

Enkel hårvask med Shampoo & Conditioner fra House 99


Ville det ikke vært lekkert hvis du kunne få den optimale hårvasken i dusjen, ved å bare bruke ett produkt? Hvis det lyder interessant, er House 99 - Twice As Smart akkurat det du har bruk for. Her får du nemlig både effekten av sjampo og balsam.

Enkel og effektiv hårvask med House 99 - Twice As Smart
House 99 - Twice As Smart Taming Shampoo & Conditioner er ikke bare dobbelt så smart, den er også dobbelt så effektiv. Du får rengjort håret og fjernet skitt og smuss på kortere tid. Videre får du også mykgjort håret, og gjort det flott og glansfylt.

Ved bruk av dette enkeltproduktet får du renset og avgiftet håret ditt og hodebunnen din. Så istedet for å bruke balsam eller sjampo om hverandre en gang i blant, kan du nå med én hårvask gi håret den optimale oppmerksomheten.

Inneholder essentielle ingredienser
Denne 2-i-1 sjampoen/balsamen er beriktet med spirulina og quinoa, som gir håret den nødvendige pleien. Videre er den bygget på grønn te- og peppermynteekstrakt. Du behøver heller ikke bekymre deg om svette og forurensing, da den har et høyt innhold av anti-svette og forurensningsbekjempende midler.

Hvordan bruker jeg House 99 - Twice As Smart Taming Shampoo & Conditioner?
Etter at du har fuktet håret, masserer du produktet rundt i hele håret og fortsett til det skummer. Deretter skyller du sjampoen/balsamen ut av håret igjen.
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: