House 99 - Purefectly Clean Face Wash (125 ml)

House 99 - Purefectly Clean Face Wash (125 ml)

kr 258,00
House 99 - Purefectly Clean Face Wash er en daglig ansiktsvask som hjeloer deg å bli kvitt urenheter.
kr 258,00

Sunn og forfriskende Face Wash

Sliter du med urenheter i ansiktet? Da blir House 99 - Purefectly Clean Face Wash din nye morgenrutine. Den forfriskende ansiktsvasken renser huden din for urenheter og forhindrer tilstoppede porer. Ansiktsvasken holder huden din fuktig hele dagen, slik at du unngår uttørking, og samtidig holder den også huden frisk og smidig.

Skaperen bak House 99 er selveste David Beckham - du trenger derfor ikke være i tvil om at kvaliteten er topp. Hans primære visjon er å lage mannlige pleieprodukter, slik at du kan føle deg bra med utseendet ditt.

Perfekte sammensatte ingredienser
Hovedingrediensene i Purefectly Clean Face Wash er spirulina og quinoa. Disse to ingrediensene inneholder et hav av næringsstoffer, vitaminer og antioksidanter. Nettopp disse ingrediensene renser huden din med en helende effekt, slik at den også holder seg fast og smidig. De er forebyggende mot aldring.

Slik skal du bruke Purefectly Clean Face Wash
  1. Vask hendene dine
  2. Gjør ansiktet ditt fuktig med lunkent eller varmt vann
  3. Masser forsiktig Purefectly Clean Face Wash i ansiktet med sirkulære bevegelser til det skummer
  4. Skyll ansiktet med kaldt vann

Bør brukes både morgen og kveld for beste resultat. Om morgenen før barbering eller etter dusjen, og om kvelden før sengetid, for å rense huden for de urenhetene den har tatt til seg i løpet av dagen.

Innhold
125 ml.
Andre har også kjøpt: