Histoires de Parfums Edition Rare Rosam EDP (15 ml)

Histoires de Parfums Edition Rare Rosam EDP (15 ml)

kr 430,00
Få en fruktig, blomstrete og samtidig balansert parfyme, som er så tilpasset tidløs og maskulin at den kan brukes av alle ekte menn.
Kun 2 igjen
kr 430,00

Balansert maskulin og blomstrete parfyme

Jakter du på den perfekte parfymen, som ikke er altfor gjennomtrengende maskulin, men som også har en touch av noe fruktig og blomstrete? Da har vi akkurat den parfymen som passer perfekt for deg.

Du er fortsatt en ekte, maskulin mann
Selv om parfymen har blomstrete og fruktige ingredienser som gjør parfymen friskere, betyr det ikke at du ikke kan være en ekte mann med denne parfymen - for det kan du i aller høyeste grad. Parfymen har også mange intense og dypt maskuline ingredienser.

Toppnoter
  • Roseblader
  • Sitrus

De første duftnotene du vil møte er friske og søte - nemlig roseblader og sitrus. Selv om det kommer en sødme i duften, så får den også en liten twist og syre av sitrusen, som gjør at parfymen er perfekt balansert for en frisk mann.

Mellomnoter
  • Safran
  • Røkelse
  • Rose

Når du kommer dypere ned i parfymens duftingredienser, så blir du møtt av en veldig maskulin duft på grunn av duften fra røkelse og safran. Det blir en smule regulert av sødmen fra rose - dog er det de krydrede og intense duftingrediensene fra røkelse og safran som er i fokus.

Bunn-noter
  • Rav
  • Sandeltre
  • Patchouli

Du vil til slutt bli møtt av bunn-notene, som igjen gir deg en maskulin følelse på grunn av rav, sandeltre og patchouli. Det er ingen tvil om at parfymen er perfekt for mannen som ønsker en god parfyme med maskuline ingredienser, uten at den er for kraftig.

Slik får du mest ut av din parfyme
Vi anbefaler at du bruker parfymen rett etter en dusj, da huden er helt ren. Det innebærer at duften holder hele dagen! Like kraftig som da du påførte den på morgenen.

Er du en ekte mann som trenger en parfyme som er mild, men maskulin? Parfymen har du her!

Innhold
15 ml.
Andre har også kjøpt: