HeadBlade HeadSlick Menthol Shave Creme (237 ml.)

HeadBlade HeadSlick Menthol Shave Creme (237 ml.)

kr 256,00
HeadSlick er formulert for å gi den glattest mulige barberingen. Spesielle smøremidler gjør at bladene glir uanstrengt langs huden. HeadSlick er vannoppløselig, så knivene skylles lett av etter barbering - og fordi HeadSlick inneholder mentholatum, vil huden din føles kjølig og forfrisket
kr 256,00

HeadSlick er formulert for å gi den glattest mulige barberingen. Spesielle smøremidler gjør at bladene glir uanstrengt langs huden. HeadSlick er vannoppløselig, så knivene skylles lett av etter barbering - og fordi HeadSlick inneholder mentholatum, vil huden din føles kjølig og forfrisket etter barberingen.
Du behøver ikke å bekymre deg for at du må kjøpe et nytt barberskum om to uker, HeadBlade vet nemlig at det å barbere ansiktet og hodet bruker dobbelt så mye krem. Det er derfor vi tilbyr HeadSlick i en flaske med 8 ounce (237 ml). Dette gir deg nemligover 100 barberinger per flaske!

Slik gjør du:
Massér HeadSlick inn i håret ditt før barbering. Bruk evt. først en skrubb for å myke opp hårene. (Prøv f.eks. ClearHeads fetter, HeadScrub)

Innhold:
237 ml (8 oz)
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: