Hawkins & Brimble Pre-shave Scrub (125ml) (made4men)

Hawkins & Brimble Pre-Shave Scrub (125 ml)

kr 205,00
Hawkins & Brimble Pre-Shave Scrub høy-kvalitets ansiktsskrubb med eksfolierende partikler, som dybderenser huden din og fjerner urenheter samt døde hudceller.
kr 205,00

Effektiv og mykgjørende pre-shave scrub fra Hawkins & Brimble

Ønsker du en barbering uten hudirritasjon, så er Hawkins & Brimble Pre-shave Scrub det rette valget. Denne skrubben hjelper med å frigjøre inngrodde hår, åpne porene samt fjerne døde hudceller for en glattere og vakrere hud.

Eksfolierende scrub
Hawkins & Brimble Pre-Shave Scrub er en effektiv og mykgjørende skrubb som kan brukes til ansiktet samt som preshave til skjegget

Denne eksfolierende pre-shave skrubben fra Hawkins & Brimble fjerner forsiktig og skånsomt døde hudceller og urenheter. Samtidig åpner den også opp for inngrodde hår. så du får en lettere og tettere barbering.

Ingredienser
Valnøttskall fjerner forsiktig døde hudceller, mens de beroligende egenskapene av søt mandelolje hjelper med å mykgjøre håret for en ren, tett og behagelig barbering, samtidig som at hudens fuktinnhold opprettholdes.

  • Mandelolje som har en beskyttende og fuktighetsgivende effekt på huden
  • Valnøttskall som mildt fjerner døde hudceller og urenheter fra huden

Bruk
Massér skånsomt Hawkins & Brimble Pre-Shave Scrub på fuktig hud og skyll av. Nå er huden din klar for en silkemyk, tett og behagelig barbering.
Andre har også kjøpt: