HairDo! Argan Oil (50 ml)

HairDo! Argan Oil (50 ml)

kr 86,00
Pleiende hårserum som booster håret og gjør det smidig og sunt.
kr 86,00

Mykgjørende arganolje for tørt hår

Drømmer du om mykt, medgjørlig og glansfullt hår, er HairDo! Argan Oil den rette løsningen for deg. Den pleiende oljen mykgjør hårstråene, så håret øyeblikkelig blir mer medgjørlig og etterlates med en flott glans.

HairDo! Argan Oil er en nærende arganolje som legger seg som en silkemyk og beskyttende hinne over hårstråene og tilfører glans, volum og pleie. Den gylne oljen er også ytterst effektiv til å motvirke frissete hår og slitte tupper, så håret fremstår sunt og blankt.

Pleiende ingredienser
HairDo! Argan Oil er bygget opp på en pleiende og styrkende formel. Argan-olje og Omega-6-fettsyrer pleier håret i dybden, så det etterlates mykt i lang tid og med strålende glans.

Et protein-kompleks tilfører håret mengder med proteiner, så skader på hårstråene gjenoppbygges og håret blir mer motstandsdyktig.

Bruk
Bruk oljen før føning for å beskytte håret, eller etter for å gi glans og samle tuppene. Bruk oljen i hele håret eller i tuppene. Har du fint hår er det spesielt viktig at du ikke bruker for mye, da det kan tynge håret ditt.

Innhold
50 ml
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: