Spar opptil 35% på Høstsalg | Se alle tilbud her

Tørr hodebunn

Tørr hodebunn kan gi kløe og irritasjon. Heldigvis finnes det fuktighetsgivende sjampo og balsam som gjenoppretter hodebunnens balanse! Vi har et fint utvalg som kan hjelpe deg med den tørre hodebunnen, så skynd deg å finn det som passer til deg!
Sorter etter
Skjul filtre
Presiser

Tørr hodebunn hos Made4men

Nesten alle har prøvd å oppleve en mild eller hårete tørr hodebunn på et tidspunkt, men for noen er det et kronisk problem - spesielt om vinteren.
Nettopp fordi vinteren raskt kan skape en tørr hodebunn, eller til og med en enda verre situasjon for hodebunnen din, er det viktig at du blir kvitt problemet en stund. Derfor har vi samlet en rekke produkter og tips som kan hjelpe deg med å bli kvitt en tørr hodebunn! Men først må vi bare ta tak i det ...

Hva er tørr hodebunn?

Tørr hodebunn er vanligvis forbundet med disse små hvite flakene, som ofte er forårsaket av kaldt vær, for varmt eller dårlig kosthold. Mange opplever også at tørr hodebunn er kløende eller veldig stram.

Noen ganger er tørr hodebunn også årsaken til flass, som er døde hudceller. Det skal imidlertid bemerkes at tørr hodebunn og flass ikke er det samme. Håret ditt kan også raskt se litt dødt ut og i verste fall forårsake hårtap hvis du ikke får det til live raskt nok.

Forebygging av tørr hodebunn

Nøkkelen til å gjøre produktene dine virkelig effektive ligger i riktig forberedelse:
  • Hodebunnsmassasje: Masser hodebunnen enten med fingrene eller med en myk børste før du begynner å vaske og fjerne oljer og andre ting i håret. På denne måten oppnår du at håret løfter alt smuss osv. Bort og det er plass til de naturlige oljene fra hodebunnen din for å få sin plass.

  • Hårmasker: En oljebehandling for håret ditt som hjelper deg med å komme i dybden og tilføre fuktighet fra hodebunnen og opp i resten av håret. Dette betyr også at den naturlige balansen mellom fuktighet i hodebunnen opprettholdes. En veldig god idé er å bruke kokosoljer. Påfør oljene direkte på hodebunnen og la den sitte i ca. 45 minutter slik at den kan trenge godt inn i hodebunnen og gjøre jobben sin.


Sjampo for tørr hodebunn

  • Fuktighetsgivende sjampo - Du vil mest sannsynlig måtte eksperimentere litt for å finne den perfekte sjampoen for akkurat din hodebunn, men vi garanterer at en profesjonell eller virkelig god sjampo kan være forskjellen mellom en tørr og ikke tørr hodebunn. Over vil du kunne finne fuktighetsgivende sjampoer som definitivt vil kunne gi hodebunnen din nytt liv.

  • Medisinske sjampoer - Noen ganger må du kanskje lete etter medisinske løsninger. Hudleger har selvfølgelig utviklet sjampo for ekstremt tørr hodebunn. De er designet for å beholde den naturlige balansen i hodebunnen din og ikke ødelegge den. Alltid skånsom nok til å brukes daglig, og irriterer ikke huden eller noe annet.

  • Naturlige sjampoer - Det har blitt utrolig vanlig å bruke naturlig laget sjampo med f.eks. Te tre olje. Naturlig sjampo for tørr hodebunn har en evne til å fjerne unødvendige oljer og bevare bare det huden mangler.