Skjegg- & Hårtrimmer

Mikkel Fritsen
Hvis du vil ha et knivskarpt utseende og en fin frisyre, er det viktig å ha et godt hår trimmer og skjegg trimmer.

Vi har et stort utvalg av hår trimmere og luke trimmere som lar deg lage akkurat det du ser etter.

Velg mellom profesjonell og vanlig hår trimmer med presisjon kam, med eller uten ledning.

Sorter etter

Skjegg- & Hårtrimmer

Når du trenger å finne riktig skjegg eller hår trimmer, se etter om du vil ha et hår trimmer og et skjegg, eller kanskje en som kan begge. Det er ofte slik at trimmere som kan brukes til både hår og skjegg, ofte kommer med presisjonskammer av forskjellige lengder og innebygde avstandskamper som gjør at de kan trimme i forskjellige lengder.

Samtidig må du være oppmerksom på om du vil ha en vanlig trimmer eller en mer profesjonell. Pris og kvalitet er relatert, og derfor er profesjonell skjegg og hårtrimmer designet for å bli brukt mer enn det vanlige. Derfor bruker disse frisørene også vanligvis fordi de varer lenger dersom de blir tatt vare på og vedlikeholdes godt. Hvis du derimot er den typen som vil kunne erstatte skjegg og hår trimmer uten å tenke på det, så kan du vurdere å investere i en vanlig trimmer.

Hårtrimmer

Hårtrimmer kommer med en rekke funksjoner. Mange av de profesjonelle hårtrimmerne har lineære motorer, noe som betyr at bevegelsene i motoren er konstante og at de ikke faller i omdreininger når de blir belastet. Den forskjellige håret trimmeren kommer også med spacer kammer i alle lengder fra 0,4 mm til 46 mm. I tillegg er det trådløse hår trimmere med innebygd batteri, som etter lading vanligvis har en driftstid mellom 30 og 90 minutter.

Skjeggtrimmer

Det kan være vanskelig å finne den rette bark trimmeren, da det er mange på markedet med mange forskjellige egenskaper. Det handler om å finne riktig skjegg trimmer for dine behov. Til slutt vil det alltid være et bytte mellom pris og kvalitet eller antall funksjoner. Det er viktig å merke seg at du enkelt kan få billige bjørn trimmere som faktisk fungerer utmerket, men hvis du har erfaring med trimmere og kommer til å bruke den i fremtiden, er det definitivt verdt å kjøpe en litt dyrere modell av høy kvalitet.

Vedlikehold av skjegg og hårtrimmer

Med riktig vedlikehold kan skjegg og hår trimmer vare i livet, og det gir en bedre kutt. Rengjør trimmeren ved å fjerne bladet og skyll trimmerhodet under rennende vann for å fjerne løs hår. Vær oppmerksom på at trimmeren er vanntett og dermed tåler å skylles direkte under springen slik at den ikke ruster og ruster.

Smør bladene ved å hellre en dråpe smøreolje på hver ende av trimmerbladet, som da distribueres når du slår på trimmeren. Når du opprettholder ditt hår trimmer eller skjegg trimmer riktig, unngår du at bladene blir kjedelige, slik at du kan bruke maskinen mye lenger.
Mikkel Fritsen

Mit navn er Mikkel, og jeg er ekspert inden for alt med håret.
Udover at benytte mig af en stor mængde af produkter hver eneste uge, har jeg samtidig skrevet blogindlæg og produkttekster om produkterne hver eneste uge. Min viden kommer fra en store interresse i fordelene og ulemperne ved håret, og vil derfor vejlede dig mod lige de produkter du har brug for.