Hårvoks

Håret er, for mange, den viktigste delen av morgenrutinen! Det går ikke kun på den ytre sjarm, men vel så mye på den indre velvære. Tid og hår er ikke alltid en god kombinasjon, spesielt ikke om morgenen når tiden er knapp og håret nekter å samarbeide - valg av feil hårvoks har ofte skylden. Vi sier ikke at en annen voks vil kunne gjøre noe med at du alltid velger å slumre ti minutter ekstra, men den vil gjøre samarbeidet med håret vesentlig enklere. Det er viktig å ta seg tid til å finne en voks som passer din hårlengde og styling ønsker - Du finner en mer utfyllende guide nederst på siden!

Les mer om valg av hårvoks her >>
Sorter etter
Skjul filtre
Presiser

Made4men - Din guide til den rette Hårvoksen

Alt for mange menn velger feil hårvoks. Her på Made4men legger vi stor vekt på å selge kvalitetvoks fra de mest ettertraktede brands, til en billig penge.

For å gi deg en hjelpende hånd i jakten på den perfekte voksen, har vi her satt sammen en liten guide. Fokuset ligger på hårtype og lengde/tykkelse, du får så presentert våre forslag til hvilke type voks vi anbefaler.

Nå er det viktig å påpeke at man ikke kan dekke alle hårtyper med fire kategorier, håret ditt er jo nettopp det - ditt. Derfor er dette for å gi deg en idé om hvilken retning du skal gå i!
Et annet viktig poeng er dine personlige krav og ønsker til en voks, noen vil at frisyren skal holde seg uansett hvor mange meter i sekundet det blåser utenfor mens andre foretrekker å kunne dra hånden gjennom den flotte manken. Derfor er det dine preferanser hårvoksen skal oppfylle!

Kort og tynt hår

Til menn med kort og tynt hår anbefaler vi en matt voks med masse hold. Grunnen til dette er at håret fort kan bli flatt og livløst. Ved å kjøpe en voks med kraftig hold kan du gå hele dagen med en frisyre som gir håret ditt et fyldigere utseende. Her snakker vi voks som gir deg ordentlig, skikkelig, full kontroll på frisyren - ikke noe tull!

Kort og tykt hår

Til menn med kort og tykt hår, er en Fiber voks et godt valg. Fibrene føles tørre, men det er ikke tilfellet. Fibrene er basert på vann, noe som gjør det enkelt å vaske voksen ut igjen. Fibervoks gir et sterkt hold og noe glans. Det er derfor perfekt til deg med en litt tykkere manke. Mange av våre merker lager fibervokser og det er av den grunn lurt å prøve seg litt frem, det kan være store forskjeller.

Lengre hår

Til menn med lenger hår, anbefaler vi at man unngår voks med alt for kraftig hold. Det kan bli en kamp å jobbe med, og det er vanskelig å vaske det ut igjen! Det er viktig at man finner et voks som ikke gjør håret fett, noe som gir et ustelt resultat. Mindre hold og mer shine er veien å gå hvis du har lenger hår enn gjennomsnittet.
Voks som kan passe deg godt er for eksempel: Forming, Grooming, Molding og Pomade.

Langt hår

Til menn med langt hår er Pomade et fantastisk produkt. Hvis man ønsker å kaste håret bakover, eller sette det veldig tett er det det du skal velge. Det er samtidig masse glans i pomader og, som en bonus, forhindrer at håret tørker ut.
Glans er ønskelig da det gir håret liv og gjør at du stolt kan kaste på de flotte lokkene dine!