Giorgio Armani Stronger With You for Him Skjeggbalsam (75 ml)

Giorgio Armani Stronger With You for Him Skjeggbalsam (75 ml)

kr 538,00
Stronger with you for Him skjeggbalsam innkapsler kjærligheh i en karismatisk, smart og vanedannede duft skapt af duftnoter fra salvie, vanilje, krystalliseet kastanje, rosa pepper og kardemomme. Det er en mykgjørende skjeggpleie - et luksuriøst supplement til din duftrutine.
Kun 2 igjen
kr 538,00

Eksklusiv og pleiende skjeggbalsam

Ønsker du et flott skjegg med en velpleiet finish, er Giorgio Armani Stronger With You for Him Skjeggbalsam det perfekte valget for deg. Den pleiende skjeggbalsamen tilfører fukt til skjegget ditt, samtidig som den gir en karismatisk, smart og vanedannende duft.

Stronger With You for Him Skjeggbalsam fra Giorgi Armani er en pleiende skjeggbalsam som tilfører fukt og næring til skjegget. Balsamen har en oppkvikkende og lindrende virkning på både skjegget og huden under. Du vil raskt merke hvor mykt og delikat skjegget ditt kan bli.

Forførende duftnoter
Denne balsamen er skapt av duftnoter fra salvie, vanilje, krystallisert kastanje, rosa pepper og kardemomme. Giorgio Armani Stronger With You for Him Skjeggbalsam er en mykgjørende skjeggpleie - et luksuriøst supplement til din duftrutine.

Slik bruker du den
  • Vi anbefaler at du starter med en mindre mengde enn fu ser for deg, da konsistensen rekker riktig langt
  • Smør bare en liten mengde inn i skjegget, og la formelen arbeide i dybden
  • Har du tørre hender eller hud, kan du med fordel bruke balsamen der, da den lindrer og mykgjør tørr eller skadett hud
  • Du vil efter kort tid få mer velpleiet og sunnere skjegg og hud


Innhold
75 ml

Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: