Giorgio Armani Acqua Di Gio Homme Profumo Deostick (75 ml)

Giorgio Armani Acqua Di Gio Homme Profumo Deostick (75 ml)

kr 240,00
Giorgio Armani Acqua Di Gio Homme Profumo Deostick er for menn som ønsker en sanselig og forførende duft av det skarpeste kaliber.
kr 240,00

Frisk og forførende deostick - Fra Giorgio Armani til velduftende mennGiorgio Armani Acqua Di Gio Homme Profumo Deostick er utviklet for menn som ønsker å erstatte lukten av svette med en forførende og frisk aromatisk duft som holder hele dagen. I dag skal en deostick ikke bare fjerne lukten av svette, den skal også dufte godt - og det oppfyller Giorgio Armani til punkt og prikke.

En deostick fra øverste hylle
Denne deosticken er utviklet av italienske Giorgio Armani i de beste råmaterialene, noe som gir en frisk og behagelig følelse. Duften er forførende og frisk, med et snev av bergamott og havtoner. Det er altså snakk om en deostick fra øverste hylle, for deg som er interessert i en velduftende følelse.

Slik brukes den
Ønsker du å oppnå den beste opplevelsen, påfører deosticken under armene umiddelbart etter vask, da kroppen da er ren og helt fri for andre dufter.

Giorgio Armani Acqua Di Gio Homme Profumo Deostick bør sitte i noen minutter før du tar på klær. Slik trenger den ordentlig inn i huden, og holder derfor hele dagen.

Innhold
75 ml
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: