Giesen & Forsthoff Hamburg Ring Straight Razor Barberkniv (Horn Håndtag, 5/8")

Giesen & Forsthoff Hamburg Ring Straight Razor Barberkniv (Horn Håndtak, 5/8

kr 2 325,00
Giesen & Forsthoff har laget denne eksklusive barberkniven for alle dere wet shavers og big spenders.
kr 2 325,00

Super ekslusiv barberkniv fra tyske Giesen & Forsthoff i absolutt høyeste kvalitet. Barberkniven er håndlaget i Tyskland, og produsert med kvalitetsmaterialer som karbonstål og horn, noe som betyr at du får en barberkniv som ikke kan slites ut.

Håndtaket
Som den eneste modell i Giesen & Forsthoffs sortiment, har deres modell Hamburg Ring Straight Razor fått et håndtak av ekte horn. Det gir en ekstremt eksklusiv og stilren look, som du ikke vil se i mange andre barberkniver på markedet.

Kniven
Giesen & Forsthoff har gitt barberkniven en kniv i karbonstål, som har blitt slipt slik at du kan bruke kniven med en gang. Kombinasjonen av karbonstål og knivens hollow ground sliping betyr at du vil få et blad som ikke kan slites ut. Men det er ikke det eneste Giesen & Forsthoff har gjort for å lage en holdbar kniv. Kniven har også fått en hollow point spiss, som gir ytterligere holdbarhet og et mer medgjørlig blad.


Så om du for alvor vil komme på banen som en ekte wet shaver, er det ingen vei utenom. Du må eie en Giesen & Forsthoff Hamburg Ring Straight Razor, og det kan ikke diskuteres.


Spesifikasjoner
Størrelse: 5/8"
Håndtak: Horn
Sliping: Hollow Ground
Inngravering: Hamburg Ring
Produsert av Giesen & Forsthoff i Solingen i Tyskland
Andre har også kjøpt: