Giesen & Forsthoff De Luxe Straight Razor Barberkniv (Rustfrittstål Håndtak, 5/8")

Giesen & Forsthoff De Luxe Straight Razor Barberkniv (Rustfrittstål Håndtak, 5/8")

kr 1 586,78
Giesen & Forsthoff har laget en supertøff barberknv i rustfrittstål til alle wet-shavere der ute som kun ønsker det beste av det beste.
Kun 3 igjen

kr 1 586,78

Førpris: kr 1 981,00

Her har vi en av Giesen & Forsthoff absolutte toppmodeller, og du får en barberkniv som skiller seg ut fra mengden. Barberkniven er håndlaget i Tyskland, med bakgrunn av stolte tradisjoner fra 1923 og av høyeste kvalitet.

Håndtaket
Giesen & Forsthoff har prestert i å lage en barberkniv i et stilrent design og en uhyggelig høy kvalitet. Håndtaket av rustfritt stål er med på å skape det stilrene designet med den maskuline og matte finishen i stålet. Samlingene på barberkniven er laget av små sølvfargede skruer som gir et fullstendig utseende av stål på hele kniven.

Kniven
Kniven på Giesen & Forsthoffs toppmodell er laget av karbonstål, noe som gir brukeren et skarpere bland i lengre tid. Kniven har gjennomgått en hollow grind sliping, noe som har resultert i et tynt og knivskarpt blad. Kniven er også utstyrt med en round point spiss, noe som gir et lekkert og stilig uttrykk.

Spesifikasjoner
Størrelse: 5/8"
Håndtak: Rustfrittstål
Sliping: Hollow Ground
Inngravering: De Luxe
Fremstilt av Giesen & Forsthoff i Solingen i Tyskland
Andre har også kjøpt: