Gentlemens Tonic Daily Sjampo (250 ml) - kr 219 | Hurtig levering

Gentlemens Tonic Daily Sjampo (250 ml)

Gentlemen's Tonic daily shampoo til mannen som ønsker en luksuriøs pleie hjemme.
kr 219,00

Utsolgt

Ikke på lager - Næste levering ukendt.

Beskrivelse
Gentlemen's Tonic Daily shampoo er som navnet indikerer fra Gentlemen's Tonic.Gentlemen's Tonic har utviklet en serie produkter som har en spesielt utviklet duft og inneholder kun naturlige ingredienser fra planter og dermed ikke syntetiske og skadelige kjemi. Alle produktene i serien inneholder Babussa og Bergamot.

Viktige ingredienser
De viktige ingrediensene i Daily sjampoen er ingefær som styrker hodebunnen og fremmer hårveksten og stimulerer cellefornyelsen. Sjampoen inneholder muskat som stimulerer blodsirkulasjonen i hodebunnen og motvirker sart hud.

Fordeler
Fordelene med denne sjampoen er at den kan brukes av alle hårtyper. Den renser forsiktig og stimulerer håret og hodebunnen. Samtidig fjerner den produktrester, toksiner og forureningspartikler fra omgivelsene.

Bergamotte & Babassu
Ettersom produktet er fra serien med Bergamotte og Babassu syns vi du bør vite hvorfor nettopp disse ingrediensene kan gjøre en forskjell for deg.

Bergamotte virker ytters pleiene på huden. De antiseptiske og antiinflammatoriske egenskapene er med til å bevare en sunn hudfarge. Den har en mild sitrusduft og er kjent for å motvirke spenning.

Babassu er med til å danne et beskyttende og beroligende lag. Den har en anti-age effekt og forhindrer nedbryting av kollagen. Den virker beroligende og mykgjørende og gir en kjølende effekt.

Elegant resirkulering
Leveres i en elegant og klassisk emballasje som også er 100% resirkulerbar.
Andre har også kjøpt: