Gentlemen's Tonic Shower gave sæt (3 stk) - kr 499 | Hurtig levering

Gentlemen's Tonic Shower gavesett (3 stk)

Lekker dusj gaveeske fra Gentlemen's Tonic.
kr 569,00

Utsolgt

Ikke på lager - Næste levering ukendt.

Beskrivelse
Denne lekre gaveesken med alt du behøver til dusjen, inneholder Daily Shampoo, Protein Conditioner og Gentle Body Wash.
Det er en perfekt gaveidè hvis du ønsker å gi en mann en luksuriøs badeopplevelse.

Daily Shampoo
Daily Shampoo er en del av den nyutviklede serien av produkter med en spesiell unik duft og er kun sammensatt av naturlige ingredienser, hentet fra planteriket og som ikke inneholder syntetiske og skadelige kjemikalier. Alle seriens produkter inneholder babassa og bergamot.

Protein Conditioner
Protein balsam er et perfekt supplement til sjampoen av samme merke. Denne balsamen gir naturlig fuktighet og inneholder hveteprotein. Den forbedrer håret ditt vesentlig, både i styrke og glans. Den etterlater håret ditt silkemykt og med en luksuriøs finish. Denne ekstraordinære balsamen gir håret ditt nytt liv, og kan enkelt bli integrert til en del av den daglige hårpleierutinen din. Balsamen er velegnet til alle hårtyper, er beriket med aktive ingredienser, samtidig som den glatter ut, beskytter og styrker håret - og etterlater det mykt og herlig.

Gentle Body Wash
Gentle Body Wash er en luksuriøs dusjsåpe som dufter helt fantastisk, og skaper den ultimate kroppsvasken for menn. Denne dusjsåpen er ideell til daglig bruk, og en sikker vinner i den daglige rutinen til menn gjennom dens energigivende duft og nøye utvalgte ingredienser. Den inneholder viktige ingredienser som mentol og ingefær. Mentolen virker oppfriskende, stimulerende, kjølende og deodoriserende på hudens overflate. Ingefæren er en betennelsesdempende ingrediens som stimulerer hudens overflate og tilføyer ny energi. Som alle de andre produktene fra Gentlemen's Tonic inneholder også dusjsåpen babassu og bergamot. Sistnevnte, bergamot, er ytterst pleiende for huden, og gir deg en mild citrus duft som er kjent for å motvirke spenninger. Babassu er med på å danne et beskyttende og beroligende lag på huden, har en anti-age effekt og forhindrer i tillegg nedbrytelse av kollagen. Den virker beroligene, mykgjørende og gir en deilig kjølende effekt.

Andre har også kjøpt: