Gentlemen's Tonic Pre Shave Oil (50 ml)  - kr 219 | Hurtig levering

Gentlemen's Tonic Pre Shave Oil (50 ml)

kr 219,00
En fantastisk pre shave oil til før barbering, som sikrer deg en myk og tett barbering, og samtidig minsker irritasjon og svie etter barberingen.
Kun 1 igjen
kr 219,00

Beskrivelse
Gentlemen's Tonic Pre Shave Oil er den perfekte måte å starte din barbering på. Dette er det ultimate produkt når du ønsker å forberede din hud og ditt skjegg før barbering. Pre Shave oljen inneholder spesielle ingredienser som vil gjøre din barbering mykere, mer komfortabel, og etterlate din hud mindre irritert.
Ikke nok med at pre shave oljen forbereder din hud på den kommende barbering, den gir også fukt til din hud og beskytter den. Den mykner hårene og sikrer deg en tett og behagelig barbering. Pre shave oljen kan gjerne brukes under barberkremen for å forhindre tørrhet i huden.

De gode ingrediensene
Pre shave oljen inneholder kim, jojoba og avokadoolje, som har et høyt innhold av antioksidanter, anti-age, og gir samtidig fukt. Den inneholder også Borrago- og svart sesamolje, som minsker irritasjon og svie etter barbering. Og så inneholder den druefrø- og solsikkefrøolje, som har et høyt innhold av vitamin E.
Andre har også kjøpt: