Gentlemen's Tonic Gentle Body Wash (250 ml) - kr 219 | Hurtig levering

Gentlemen's Tonic Gentle Body Wash (250 ml)

kr 301,00
En skjønn, oppfriskende og deilig body wash fra Gentlemen's Tonic, den luksuriøse vask til menn.
Kun 2 igjen
kr 301,00

Beskrivelse
Gentlemen's Tonic gentle body wash er en luksuriøs bodywash som har en deilig lukt, og som gir den ultimate kroppsvask til menn. Denne bodywash er ideell til daglig bruk - den sikrer den daglige rutine til menn gjennom sin energigivende duft og nøye utvalgte ingredienser.

Skjønne ingredienser
Gentlemen's Tonic Genlte Body Wash inneholder vikige ingredienser som mentol og ingefær. Mentolen virker oppfriskende, stimulerende, avkjølende og deodoriserende på hudens overflate. Ingefæren er en betennelseshemmende ingrediens som stimulerer hudens overflate gir den ny energi. Og som alle de andre produktene fra Gentlemen's Tonic inneholder denne body wash også babassu og bergamot, hvor bergamotten er ytterst pleiende for huden, gir deg en mild sitrusduft, og er kjent for å motvirke spenninger. Babassu er med til å danne et beskyttende og mykner huden, samtidig som den gir en deilig kjølende effekt.

De gode fordelene
Fordelene ved dette lekre produktet fra Gentlemens Tonic er at den renser og gir ny energi, samtidig som den bevarer hudens naturlige fuktbalanse. Den inneholder vegetabilsk glyserin, i tillegg til honning- og hveteekstrakter, som hjelper med å mykne og pleie trett hud.
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: