REN Evercalm Gentle Cleansing Milk (150 ml) (made4men)

REN Evercalm Gentle Cleansing Milk (150 ml)

kr 336,00
En mild rensemelk som bekjemper miljøangrep, øker hudens motstandskraft og minimerer tegn på irritasjon og følsomhet, som kan føre til for tidlig aldring som er synlig.
kr 336,00

Ansiktsrens for sensitiv og sart hud

Ønsker du å enkelt og skånsomt kunne rense huden din fri for urenheter og sminkerester, er Evercalm Gentle Cleansing Milk fra REN Skincare uten tvil det rette valget for deg. Den milde, men effektive ansiktsrensen pleier og renser huden din, så den etterlates med en sunn og strålende finish.

REN Evercalm Gentle Cleansing Milk er en mild og skånsom rensemelk som er særlig velegnet for sensitiv og sart hud. Gentle Cleansing Milk fjerner skånsomt skitt og smuss, samtidig som at den har en beroligende effekt på huden.

I tillegg bidrar også Cleansing Milk med å minske synlige tegn på rødhet og irritasjon i huden, beskytter huden mot miljømessige påvirkniger samt forbedrer hudens motstandskraft.

Pleiende ingredienser
  • Solbærolje, som er rik på Omega 3, hjelper med å nære og berolige huden
  • Tindvedolje som mykgjør huden
  • Fennikel Seed Extract som beskytter mot miljømessige påvirkniger

Bruk
Bruk REN Evercalm Gentle Cleansing Milk morgen og/eller kveld. Påfør rensemelken på en bomullspad og før den over ansikt og øyne. Fjern avslutningsvis rensemelken med en mild skintonic for et ultimat resultat.

Innhold
150 ml
Andre har også kjøpt: