Af • 20 mars, 2017

Det er dessverre mange norske menn og kvinner som plages av hårtap eller tynt hår.

Hos Made4men har vi, siden 2007, jobbet hardt for å kunne tilby menn akkurat de produktene de trenger – det gjelder også produkter mot hårtap.

Vi har solgt mange forskjellige produkter mot hårtap – noen har utgått, andre har vi fortsatt, vi kommer tilbake til disse.

Her vil det hovedsakelig handle om vår nåværende toppselger: TRX2 kosttilskudd mot hårtap

Historien bak produktet

Som du kanskje har lagt merke til, betyr det mye for oss å ha kjennskap til historien bak våre produkter. TRX2 er selvfølgelig intet unntak.

Produktet er utviklet av en gruppe forskere ved Oxford Universitet, i England. «En gruppe forskere» – den har du hørt før? Det kan høres litt voldsomt ut, men det blir ikke mindre sant av den grunn.

Forskerne undersøkte årsaken til hårtap, og det var i denne sammenheng utviklingen av produktet fant sted. Etter mye frem og tilbake fant de en formel med kraftige naturlige stimulanser (Kalium, BCAA, Nicotinamid) som de kombinerte med ren L-Carnitine-L-Tartrate.

Formelen er med på å stimulere hårsekken, og den kan derfor være med på å minske hårtap og/eller tynt hår. Dette er ikke en «mirakelkur» – du vil ikke våkne opp i morgen med en manke selv Big Foot ville vært stolt av. Dette er et middel som med kontinuerlig bruk over tid, vil kunne gi resultater.

Hva kan jeg forvente?

Som nevnt; dette er ikke en mirakelkur. Et slikt produkt finner du rett og slett ikke på markedet – ikke det vi opererer på hvertfall.

Det vil ta uker eller måneder før du kan se en forskjell – de aller fleste har rapportert at det først er en reell forskjell etter 6-7 måneder. Dette er også grunnen til at TRX2 ofte selges i større pakninger, så du har nok til en lengre periode.

Er det noen bivirkninger?

Produktet inneholder naturlige ingredienser, som du også finner i andre kosttilskudd, så det er ikke snakk om en farlig cocktail – man skal alltid være kritisk overfor kosttilskudd.

Det er individuelt hvordan man reagerer på kosttilskudd, så det er viktig å være obs på eventuelle forandringer – dette gjelder alle kosttilskudd. Den eneste rapporterte bivirkningen kan være en litt urolig mage, og derfor anbefales det å ta kosttilskuddet i forbindelse med et måltid.

Produktet skal heller ikke brukes av gravide eller ammene. Har du diabetes eller er glukose-intolerant, oppfordres du til å kontakte din lege før du begynner å bruke TRX2.

Hvordan bruker man TRX2?

Det anbefales at man tar 3 kapsler om dagen, sammen med et måltid. Det er noen som rapporterer om litt urolig mage – spesielt hvis TRX2 taes på tom mage.

Det anbefales også at produktet brukes av personer mellom 18-45 år – da man mener det her vil gi størst effekt. TRX2 kan brukes av både menn og kvinner.

Andre gode produkter mot hårtap

Som det ble nevnt i starten av innlegge finnes det flere produkter som hjelper mot hårtap.
Her har vi listet opp våre bestselgere:

Alpecin

Alpecin er vår mestselgende sjampo mot hårtap

Toppik

Toppik er et litt annerledes produkt. Dette er hårfiber du selv putter i håret – det har blitt et utrolig populært produkt. Produktet «skjuler» hårtapet og tynt hår, i motsetning til Alpecin og TRX2 som bidrar til vekst.

Vi håper du ble litt klokere på det populære produktet TRX2 – vi jobber med å få flere produkter fra TRX i vårt sortiment, og kommer med anmeldelser av disse så fort som mulig.

Har du noen erfaringer eller forslag til andre produkter du mener vi bør vite om, så skriv en kommentar her 🙂