Af • 3 januar, 2020

Vi kjenner alle til problemet med synlige nesehår. Mangler du en nesehårstrimmer, som enkelt kan fjerne nesehårene dine uten at det gjør vondt? Made4men.no har et bredt utvalg av nesehårstrimmere – her er det noe som passer til alle.

Nedenfor er det en liten beskrivelse av hver nesehårstrimmer, så du kan finne akkurat den trimmeren du har behov for.

Til slutt vil ekspertene hos Made4men vurdere hvilken nesehårstrimmer, som kommer best ut i en test, slik at du er sikker på at få det beste resultatet hver gang.

Topp produkter

Best i test

Nesehårstrimmer – Verdt å overveie

Før du går ut døren for å kjøpe en nesehårstrimmer, er det noen ting som er verdt å overveie. For det første er det viktig å overveie hvor ofte du har behov for å trimme nesehårene dine. Trimmer du nesehårene dine jevnlig, er det en god idé å kjøpe en trimmer som både er behagelig å bruke og gjør jobben skikkeig.

Blir trimmeren kun brukt et par ganger i løpet av året, er det fint med en litt billigere utgave – som selvfølgelig også gjør en god jobb.

Vokser nesehår og skjegget raskere enn hos de fleste kan det være lurt å investere i produkter som er spesialisert til å løse én oppgave. Dette er nemlig med på å sørge for at du får et produkt som gir deg det ønskelige resultatet hver gang.

Njord 5-in-1 Detail Trimmer

Njord 5-i-1 detalje trimmer er en miniformattrimmer som er spesielt designet for å fjerne og trimme hår rundt ansiktet. Trimmeren er ideell for å fjerne nesehår og beskjære øyenbryn, skjegg og forme hårfestet.

Det er en super ergonomisk design som gir deg nøyaktig det den lover. har en ergonomisk design som gjør det enkelt å jobbe med. Trimmeren er behagelig i hånden, så det er enkelt å skape nøyaktige resultater.

Remington NE3850 Nesehårtrimmer

Neshorn med to utskiftbare innlegg, roterende og lineær (hygienisk trimming med antimikrobielt nanosølv på den lineære innsatsen). To tilbehørskammer er inkludert for den lineære innsatsen, som kan brukes til å trimme øyenbrynene.

100% vanntett, slik at det kan klandres etter enkel rengjøring. Nesehårstrimmeren er batteridrevet og 1 x AA-batteri inkludert. Trimmeren kommer med Comfort Trim-teknologi med avrundede innsatser slik at du ikke river eller kutter når du bruker den.

Babyliss For Men E650E Nesehårstrimmer

Er du gal etter design? Da er BabyLiss E650E bare for deg! Den kommer i et utrolig design og fjerner samtidig uønsket hår i nese og ører på en effektiv og skånsom måte. BaByliss For Men E650E er ekstremt brukervennlig å bruke med sin sirkulære komfortable innsats.

Denne nesehårstrimmer er tydelig enklere i utseendet, det runde kuttede hodet gjør det også lettere å barbere nesen og ørene. Babyliss er kjent for et bredt spekter av kvalitetsprodukter, og denne nesehårstrimmeren er også en av de bedre.

Moser Easy Groom Nesehårstrimmer

Moser er et av de absolutt mest populære merkene innenfor bransjen og har tatt ansvaret med å lage en flott nesehårstrimmer!

Med Moser Easy Groom nesehårstrimmer kan du skånsomt og effektivt fjerne uønsket hår fra nese og ører. Det er et supereffektivt produkt, som gir deg akkurat det den lover. Det er en utrolig smart trimmer, og så er den utstyrt med et oppladbart batteri. Det er alltid deilig å slippe å ha skuffen full av batterier.

Andis FastTrim™ Nesehårtrimmer

Andis FastTrim ™ nesehårtrimmer er en profesjonell nesetrimmer som kan brukes til å fjerne nese- og ørehår. Den profesjonelle trimmeren er liten og enkel å bruke og fjerner effektivt uønsket hår på en sikker måte.

Denne nesehårstrimmeren er tydelig enklere i utseendet, det runde kuttede hodet gjør det også lettere å barbere nesen og ørene. Den er utstyrt med kirurgiske blader i rustfritt stål og innfelte skjæreblad, noe som gjør det tryggere enn saks. er kjent for et bredt spekter av kvalitetsprodukter, og denne nesehårstrimmeren er også en av de bedre.

Best for prisen

Hos Made4men har vi jobbet med barbering, hårfjerning og hudpleieprodukter i 7 år. Vi har testet alt fra høvel til skjeggtrimmere.

Det var et veldig nært løp blant de tre kandidatene, og siden de alle er så nærme i pris, var de avhengig av deres individuelle funksjoner og om det fungerer i bruk. Når det igjen slås på produkter, er det liten tvil om hvem som gjør det beste.

Våre eksperter mener helt klart at Njord 5-i-1 detaljtrimmer er den sterkeste kandidaten. Den har alt du trenger og er smart og hendig å bruke. Det fungerer bra i praksis, noe som gjør arbeidet enkelt og raskt.

Det var også et stort pluss at den har så mange ekstra funksjoner, sammenlignet med de andre, og fremdeles på samme prisnivå. Njord 5-i-1 detaljtrimmer kommer med hele 5 forskjellige hoder, slik at du kan trimme litt mer enn det grunnleggende.