Frank Shaving DE Safety Razor (Svart) - kr 249 | Hurtig levering

Frank Shaving DE Safety Razor (Svart)

kr 343,00
En klassisk og kostnads dytig DE barberhøvel som gir et veldig godt resultat her gang du bruker den. Materialene er av god kalitet og vil definitivt være av stor verdi for deg.
Kun 1 igjen
kr 343,00

En tradisjonel barbering krever en tradisjonel høvel. DE Safety Razors er en av de gammeldagse metoder til å barbere seg på, og den blir bare mer og mer moderne igjen.

DE Safety Razors fungerer slik at du plasserer et barberblad mellom de to stykkene på håndtaket, bladet vil stikke litt ut på hver side og du kan barbere deg som du pleier. På denne måten kan du oppnå en raskere barbering som også gir et veldig fint resultat hver gang!


Denne høvelen har en lukket kam, som betyr at kammen er lukket slik at de beskytter mot kutt ved å strekke ut huden. Denne funksjonen er veldig bra for nybegynnere, men er selvsagt en stor fordel for alle brukere. Å strekke huden gir deg også en nærmere og mer glatt barbering fordi overflaten (huden din) som du barberer på er lettere å barbere på.

Designet er svart og enkelt. Det er et maskulint og nøytralt utseende som ikke vil skremme kjæresten din ut av baderommet.

Produkt informasjon
Innstillinger: Fast
Apningstype: 3 delt. 3 del betyr at høvelshodet og håndtaket skal skrues fra hverandre for å plassere barberbladet.
Materialer: Tre og stål
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: