Sommer musthaves | Spar 20% på Andis, Just For Men, Wahl

Forretningsbetingelser

Kjøpsbetingelser

Betingelsene kort fortalt
Fordi du er så grei å kjøper produkter av oss – sender vi så raskt vi kan. Om du har spørsmål er det bare å ta kontakt! Det er trygt og enkelt å handle hos oss, og vi vil at alle kunder skal bli fornøyde!

Betaling og sikkerhet

Alle kjøp foretatt via denne hjemmesiden foregår mellom deg, som kunde og

Firtal Web ApS (Made4men Aps)
Møgelhøj 8
DK-8520, Lystrup
CVR-nr: 30 23 87 61.

Ordrebekreftelse:
Alle ordrer bekreftes automatisk (via e-post), og du vil innenfor maks 10 timer på hverdager, motta beskjed via e-post dersom det skulle være problemer med levering (restordre/utsolgte produkter).

Vi opplever per dags dato problemer med Googles G-mail som legger våre ordrebekreftelser i spamfilteret. Vi gjør brukere av G-mail oppmerksomme på dette

Betaling:
Ordrer kan utelukkende skje med betalingskort via hjemmesiden:

Kredittkort:
Bildet nederst til høyre, viser hvilke kort vi aksepterer (Dankort, Visa/Dankort, Visa, MasterCard, Visa Electron og Maestro Card).
Made4men anvender en betalings-gateway fra Epay. Kommunikasjonen med denne betalingsløsningen er testet av PBS. Alle kortdata sendes 100% kryptert.

Dersom vi ikke er i stand til å levere hele ordren, kan vi redusere din betaling til til din nye ordretotal. Vi kan derimot ikke øke beløpet såfremt du ønsker å tilføye en eller flere varer.

Betaling iflg. særlig avtale:
Ved særlig avtale kan du betale via forskuddsfaktura eller vi kan hjelpe deg på telefonen med å benytte ditt betalingskort, dersom du er i tvil eller sjeldent handler på nett. Du kan kontakte vårt kundesenter på kundeservice@firtal.com og opplyse hvilke varer du ønsker å bestille - vi hjelper deg gjerne.
OBS: Ved kontooverførsel er du ikke dekket under den normale innsigelsesordningen.

De litt lengre betingelsene

Avtalen
Avtalen mellom kjøper og selger består av opplysningene selgeren gir om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken (under her blant annet opplysninger om varens type, mengde, kvalitet, andre egenskaper, pris og leveringsbetingelser), eventuell direkte korrespondanse mellom partene (for eksempel e-post) samt salgsbetingelsene. Ved motstrid mellom opplysningene selgeren har gitt om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken, direkte korrespondanse mellom partene og vilkårene i salgsbetingelsene, går den direkte korrespondansen mellom partene og opplysningene gitt i bestillingsløsningen foran salgsbetingelsene, så fremt det ikke går imot bindende lovgivning.

Partene
Firmanavn: Firtal Web ApS
Organisasjonsnr: DK-30238761
Kontaktadresse: Møgelhøj 8 , 8520 Lystrup, Danmark
E-post: customerservice@firtal.com
Telefon: +47 38 99 48 10
Kjøper er den person som foretar bestillingen.

Priser og portokostnad
Alle priser er oppgitt i norske kroner ekskludert MVA. Porto kommer i tillegg på alle bestillinger.

Leveringstid
Bestillinger lagt inn før klokken 15:00 blir vanligvis sendt samme dag. I noen tilfeller kan det ta 1-2 dager ekstra, men vi gjør vårt beste for å holde leveringstiden så kort som mulig. Alle varer blir sendt direkte fra vårt lager i Aarhus i Danmark.

Oppkravsbestillinger
Vi har dessverre sluttet med postoppkrav pga. at for mange ikke henter varene sine.

Personopplysninger
Informasjonen vi mottar når du registrer deg vil kun bli brukt til varedistribusjon og til å sende deg informasjon fra nettbutikken. Vi behandler bare de personopplysningene som du oppgir til oss, og som er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg. Du har på forespørsel rett til å få opplyst hvilke opplysninger vi har registrert om deg, og til å kreve disse opplysningene slettet. Vi vil aldri videreselge mailinglister eller annen informasjon til tredjeparter. Vi forbeholder oss retten til å avvise ordrer. Alle personlige opplysninger må være korrekte (tlf. nr, navn og adresse) for at ordren skal godkjennes. Falske ordreinnleggelser, forsøk på svindel, dokumentforfalskning eller annen kriminell oppførsel blir meldt til politiet.

Forretningsbetingelser
Hvis du er statsborger i et annet EU-medlemsland enn Danmark, kan du klage via EU-Kommisjonens online klageportal www.ec.europa.eu
Ved innsendelse av en klage skal du angi vår e-postadresse: customerservice@firtal.com

Takk for at du handlet hos oss!