Floris Fragrance Travel Collection For Him (4 x 14 ml.)

Floris Fragrance Travel Collection For Him (4 x 14 ml.)

kr 1 232,00
Utforsk Floris sin spennende verden av forskjellige dufter med Floris Fragrance Travel Collection, som består av noen av de beste duftene fra Floris.
kr 1 232,00

Beskrivelse

Floris Fragrance Travel Collection For Him er den perfekte gaven til mannen som elsker å skjemme seg selv bort. Denne reisesamlingen inneholder noen av Floris sine herlige dufter, og er den perfekte gaven til mannen i livet ditt. Med Floris Floris Fragrance Travel Collection blir mannen din garantert klar for å dufte godt i hverdagen.

Innhold

1. stk Floris Elite
Den milde duften av tre bringes til live med en tvist av bergamott, sitron og appelsin, fremhevet av en grønn harpiks duft av blader fra sedertreet. Den moseaktige følelsen kommer av at duten utvikles med ambra, muskat og antydning til lær.

1. stk Floris No.89
Appelsin og bergamott sammen med lavendel og neroli gir No.89 sin klassiske cologne-essens. Inneholder hjertenoter av blomster, som understrekes av en treaktig blanding av sandeltre, sedertre og vetiver.

1. stk Floris JF
JF er krydret med en frisk sitrusduft med en tvist av blomsteraktige noter. Den karakteristiske maskuline duften kommer fra einebær, sypress og petitgrain, som underbygges av rav, sedertre og en varm moskusbase.

1. stk Floris Santal
Santal er en maskulin, frisk duft som åpner med toppnoter av bergamott og sitron, hvor en krydret blanding av svart pepper, kryddernellik, grønn kardemomme og muskatnøtt bryter gjennom.
Andre har også kjøpt: