Filorga Time-Filler Night Cream (50 ml) (made4men)

Filorga Time-Filler Night Cream (50 ml)

kr 939,00
Filorga Time Filler Cream Night er en anti-aging krem som reduserer alle typer rynker: rynker fra stress, fine linjer og linjer fra tørrhet.
Kun 2 igjen
kr 939,00

Anti-aging nattkrem

Ønsker du en nattkrem som bekjemper soverynker, hevelser og tretthetstegn, så er Filorga Time-Filler Night Cream noe for deg. Denne effektive nattkremen tilfører mengder med fukt til huden din om natten, samtidig som at den sørger for at huden din blir oppstrammet og dine fine linjer og rynker reduseres.

Time Filler Night Cream fra Filorga er en ytterst effektiv anti-aging nattkrem, som virker på alle former for rynker, herunder soverynker samt hevelser og tretthetstegn. Kremen virker oppstrammende samt tilfører fukt til huden, så huden etterlates friskere med en ungdommelig glød.

Filorga Time-Filler Night Cream er basert på en formel med fuktighetsgivende og nærende ingredienser. Den jobber seg aktivt inn i huden mens du sover - og huden vil føles revitalisert.

Pleiende ingredienser
  • Hyaluronsyre og kollagenbooster jevner ut dype rynker
  • Bomullsgress og rapsolje nærer og motvirker overflatetørrhet
  • Hexapeptid virker avslappende på huden og jobber på mimiske rynker

Bruk
Fordel et jevnt lag Filorga Time-Filler Night Cream på ren hud i ansiktet og på halsen. Påfør nattkremen på kvelden før leggetid.

Innhold
50 ml.
Andre har også kjøpt: