FIlorga Anti-Ageing Discovery Kit

FIlorga Anti-Ageing Discovery Kit

kr 189,00
Filorga Discovery Beauty Kit er et sett som gir deg fire pleieprodukter i prøvestørrelser. De behandler rynkene og sletter tegn på tretthet.
kr 189,00

Anti-Ageing gavesett

Ønsker du flott hud uten rynker og poser under øynene, er FIlorga Anti-Ageing Discovery Kit det perfekte hudpleiesettet for deg. De nærende Filorga-produktene reduserer effektivt fine linjer i ansiktet ditt, så du etterlates med en ungdommelig og sunn glød.

FIlorga Anti-Ageing Discovery Kit er en unik gaveeske, med produkter som forbedrer den naturlige utstrålingen din. Settet lysner og strammer opp huden, så huden får et sunnere utseende med en vakker glød.

Settet inneholder følgende

Filorga Micellar Solution (50 ml)
Micellar water som renser huden i dybden og virker fuktighetsgivende. Velegnet for alle hudtyper - også sart hud. Perfekt for deg som ønsker en enkel og rask rens av huden uten bruk av vann.

Filorga Meso Mask (15 ml)
En maske som optimerer hudens helse ved å tilføre glød, behandle linjer og slette tegn på tretthet. En beroligende og fuktighetsgivende maske som også gjør huden fyldig igjen. Huden blir øyeblikkelig myk og smidig, og føles behagelig beroliget.

Filorga Time Filler (15 ml) -
En anti-ageing krem som minimerer alle typer rynker, uavhengig om de har oppstått på grunn av stress, fine linjer eller tørrhetslinjer. En ultrakorrigering som også minimerer dannelsen av nye rynker.

Filorga Optim Eyes (4 ml)
En øyekrem med trippeleffekt som virker effektivt mot mørke ringer under øynene, samt mot synlige hevelser og rynker som ellers gjør at øynene ser trette ut. Motvirker poser under øynene og glatter ut fine linjer.

Innhold
84 ml.
Andre har også kjøpt: