Feather Shavette Artist Club SS (Træ)

Feather Shavette Artist Club SS (Tre)

kr 1 456,00
Eksklusiv shavette barberkniv fra japanske Feather med et lekkert håndtak i tre.
Kun 2 igjen
kr 1 456,00

Feather er en japansk virksomhet, og slik som man vet om japanere, så er de kjent for kvaliteten av håndverket sitt. Feather lager noen helt unike produkter for barbering, og det får du også i denne shavetten.

Shavetten er laget i rustfritt stål, noe som gjør den utrolig motstandsdyktig. Håndtaket er laget i mørkt tre som heter Scotch Wood. Det er lagt inn harpiks under press, noe som har gitt den en glatt og vannavvisende overflate. Dette er også med på å gjøre den ekstremt slitesterk, og du kan derfor nyte den i flere år fremover.

Den er laget i et enkelt og moderne design som passer godt til enhver moderne mann, spesielt for de som sverger til klassisk barbering. Det er en vanlig fold out shavette, så den er enkel å ta med seg i toalettmappen for å oppnå en glatt og tett barbering - uansett hvor man er.

Shavetten bruker kun Feathers egne shavette barberblader, og de er designet slik at de har den mest optimale avstanden fra spissen av bladet til kanten på shavetten - slik at du får den mest behagelige barberingen. Kantene på hodet av shavetten er også avrundet, slik at det er mer behagelig når den beveger seg inntil huden.
Andre har også kjøpt: