Feather Shavette Artist Club DX (Træ)

Feather Shavette Artist Club DX (Tre)

kr 3 439,00
Original japansk shavette barberkniv laget av rustfritt stål med et elegant håndtak av teak.
Kun 3 igjen
kr 3 439,00

Kjenner du til det japanske merket Feather? Hvis ikke er det på høy tid! De er kjente for å lage noen av de beste produktene til en klassisk våtbarbering. Så om du ønsker å gjøre det lille ekstra for barberingen din, så må du få tak i en shavette fra Feather.

Denne shavetten er laget i den klassiske fold out stilen, som gjør den enkel å ha med i toalettmappen. Den er i tillegg laget av de beste materialene, hvor selve hodet er laget av rustfritt stål som gjør den hardfør og gir den en lang holdbarhet.

Håndtaket er laget av teak, som gir den en moderne look. Det er lagt under press med kunstharpiks for å gjøre det mer holdbart og vannavvisende, og tåler å bli vått. Det er en ekstraordinær barberkniv som normalt brukes av profesjonelle.

Men vi mener at alle skal ha muligheten til å få tak i det beste utstyret til barberingen, så derfor kan du få tak i denne shavetten hos oss.

Den bør kun brukes med Feathers egne shavette barberblader, som sørger for at du får den beste opplevelsen under barberingen. De er designet kun til deres egne shavetter, som betyr at du får en tettere og glattere barbering med deres egne barberblader.
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: