Feather Shavette Artist Club DX (Grå)

Feather Shavette Artist Club DX (Grå)

kr 2 118,00
Luksuriøs shavette fra Feather i en klassisk japansk stil. Laget av rustfritt stål og kunstharpiks.
Kun 2 igjen
kr 2 118,00

Feather lager noen av de mest avanserte produktene til barbering, og er designet til profesjonelt bruk. Men vi syns alle skal få muligheten til å benytte profesjonelle redskaper i hverdagen.

Original shavette barberkniv fra Feather laget i en klassisk japansk stil med stivt skaft. Den er laget av rustfritt stål for å gi en friksjonsfri og glatt barbering, den er derfor også utrolig slitesterk og sikrer deg en en tett barbering i mange år.

Håndtaket er laget av kunstharpiks, som er veldig holdbart, samtidig som det er vannavvisende og gir deg et godt grep om håndtaket selv om det blir vått. Denne shavetten er derfor av høy kvalitet, og holder i mange år om man tar godt vare på det.

Feather bruker en førende teknologi innenfor framstilling av barberblader, og dette gir deg hardføre, ultratynne barberblader. De gir deg en tett barbering og er fleksible, så barberingen blir enda mer behagelig.

Denne shavetten bør kun brukes med Feathers egne barberblader, og vi anbefaler også at du bruker disse til barberingen. De sørger for den beste barberingen, og er skapt for shavetten.
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: