Feather Artist Club DX Shavette Barberkniv (Hvit)

Feather Artist Club DX Shavette Barberkniv (Hvit)

kr 2 584,00
Feather er japansk, importert partnerskap av tradisjon og teknologi. Intet mindre.
For de som ønsker en profesjonell oldschool-barbering, men ikke akkurat har tid til å lære den litt vanskelige teknikken, og som ikke gidder den daglige slipingen av bladet - og alt det andre vedlikeholdet, er
Kun 2 igjen
kr 2 584,00

Feather er japansk, importert partnerskap av tradisjon og teknologi. Intet mindre.
For de som ønsker en profesjonell oldschool-barbering, men ikke akkurat har tid til å lære den litt vanskelige teknikken, og som ikke gidder den daglige slipingen av bladet - og alt det andre vedlikeholdet, er denne Feather Shavette Barberkniv helt perfekt.
Du får det samme brede bladet og den skremmende skarpe kanten som på en vanlig barberkniv - men her kan du bare skifte ut bladet når det blir sløvt etter ca. 7-10 barberinger.

Feather-barberkniven bruker Feather Razor Professional Barberblad (selges separat).

Feathers barberingskvalitet er konsekvent like bra (og noen ganger enda bedre) enn den du får fra en profesjonell og finpusset barberkniv. Feather Shavette Barberkniv brukes på samme måte som en vanlig barberkniv og med den samme teknikken.

Features:
Laget av solid 316 Stainless Steel
Det spesielle skaftet er laget av en spesiell plast som har eksepsjonelle varme- og kjemikaliebestandige egenskaper, og tillater deg å rengjøre barberkniven ved å legge den i kokende vann.

Med Feather Shavette Barberkniv inkluderer en lagrings-/displaykuppel.
Andre har også kjøpt: