Feather Adjustable Double Edge Safety Razor (nimen)

Feather Adjustable DE Safety Razor

kr 681,00
Denne justerbare høvelen fra Feather gir en individuelt tilpasset barbering - det opplagte valget for ham som ikke har brukt en DE-høvel før.
kr 681,00

Justerbar DE Safety Razor fra Feather

Vil du gjerne prøve kreftene i en DE-høvel, er Feather Adjustable Double Edge Safety Razor det opplagte valget. Denne justerbare høvelen fra Feather gir en individuelt tilpasset barbering, slik at du kan lære huden og skjegget ditt bedre å kjenne.

Tett barbering
Den justerbare DE Safety Razor gir deg muligheten til å tilpasse høvelen til din hudtype, samt lengden og grovheten på skjeggstubbene dine. Dette gjør at bladene glir lett over huden din, og sikrer at du får en effektiv barbering med den rette retor-følelsen underveis. Du etterlates med silkemyk hud og en flott, velpleiet look.

DE Razor med 2 in-stillinger
Feather Adjustable Double Edge Safety Razor har et justerbart hode, som gir brukeren en mulighet for å stille inn vinkelen på bladet, slik at det passer best mulig til oppgave og humør.

Innstilling 1 gir en forsiktig barbering, og er derfor til deg som har små, korte skjeggstubber eller sensitiv hud. Innstilling 2 er mer aggressiv, og er bra for et tett, grovt skjegg og normal hud.

Slik bytter du mellom de to innstillingene
  1. Vri skaftet med klokken for å løsne
  2. Flytt det lille, sorte grepet over på den innstillingen du ønsker
  3. Vri skaftet mot klokken for å feste igjen
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: