Ofte stilte spørsmål


Her kan du finne svar på mange gode spørsmål som vi har mottatt fra våre kunder over tiden. Om leser svarene her før du kontakter oss, kan det hende at du finner svaret du leter etter her – og sparer tid.

Er frakt gratis?
Ja - du trenger bare å bestille for mer enn 700 , - da sender vi bestillingen fraktfri. Noen produkter (som fx boksere) gir deg også gratis frakt på hele bestillingen.

Pakken min har ikke kommet. Hva gjør jeg?
Du er velkommen til å skrive en e-post til oss på kundeservice@made4men.dk. Da hjelper vi deg så fort vi kan. Du kan også ringe til oss på +45 7020 3537 i åpningstiden, da hjelper vi deg med å finne pakken din.

Manglene produkt i ordren min. Hva gjør jeg?
Dessverre kan det skje (vi er jo bare mennesker ) – da skriver du en e-post til oss på customerservice@firtal.com. Da hjelper vi deg med å gjennomgå din bestilling, og ser om vårt pakkelager evt. har gjort en pakke feil. Du kan også ringe til oss på +47 2198 4298 i åpningstiden - vi hjelper deg så raskt vi kan.

Jeg ønsker å bestille , men ikke har et kredittkort.
Du bør aldri ha et kredittkort for å bestille på www.made4men.dk . For bestillinger over 1000 , - eller EAN bestilling, vennligst kontakt oss for mer info.

Jeg har bestilt - hva med MVA?
Når vi sender en ordre til utlandet, blir frakten litt høyere pga de ekstra gebyrene. Vårt system håndterer automatisk bestillingen din med hensyn til MVA, slik at beløpet allerede er trukket når du går til checkout'en Når du bestiller varer fra en utenlandsk nettbutikk, må du i de fleste tilfeller betale merverdiavgift på 25 prosent når varen kommer til Norge. Du slipper å betale merverdiavgift hvis varesendingen har en verdi på under 200 kroner. Frakt og forsikring regnes ikke med i 200-kronersgrensen. Dette avgiftsfritaket gjelder alle varer på made4men.no. Dette må du betale når du handler på made4men.no Merverdiavgift: Hvis sendingen har en verdi på 200 kroner eller mer, må du betale merverdiavgift (moms, MVA) på 25 prosent. Du må betale merverdiavgift selv om varen er tollfri. Slik beregnes merverdiavgiften Toll: Alle varer på made4men.no har ikke tollavgift. Gebyr: Den som frakter varen (i de fleste tilfeller Posten) tar som regel et fortollingsgebyr. Dette er ikke et gebyr til Tollvesenet, men en betaling fraktselskapet tar.