Escentric Molecules - Escentric 03 (100 ml) - kr 1189 | Hurtig levering

Escentric Molecules - Escentric 03 (100 ml)

kr 1 637,00
Escentric 03 er en sensuell duft uten sødme skapt av Escentric Molecules. Duften er krydret med grønn pepper, meksikansk lime, egyptisk jasmin og varme balsamiske undertoner. Velegnet for både menn og kvinner.
kr 1 637,00

Beskrivelse
Escentric 03 er en forførende duft fra Escentric Molecules. Den krydrende duften er velegnet til både menn og kvinner da den kun består av ett molekyl, som er med på å fremheve din egen unike duft. Duften varierer derfor fra person til person - og ikke minst, fra kjønn til kjønn.


En unik og forførende duft
Escentric 03 hyller vetiver - den mørke og eksotiske treduften, som har en meget forfriskende duft. En forførende toppnote av grønne pepperkorn og meksikansk lime, mens hjertenoten består av orrisrot, egyptisk jasmin og myke mellomtoner og en herlig bunntone av lett bitre vetivernoter som også har rike hint av sandeltre, cedertre, lær og musk.
En krydret, men også forfriskende duft preget av varme balsamiske undertoner, som passer for både menn og kvinner da den lener seg på din personlige duft. På grunn av dette vil helheten av duften derfor lukte forskjellig fra person til person.

Om Escentric Molecules
Den unike og innovative serien av dufter fra Escentric Molecules ble lansert i 2006. Både Escentricserien og Moleculesserien består av tre dufter; 01, 02 og 03, og alle er unisex-dufter. Det unike med serien er at den utvikler seg i forhold til din personlige duft og den vil derfor variere i lukt fra person til person. Duftene vil kun komme ordentlig frem når de møter varm hud, og har derfor ikke en optimal duft hvis du sprayer den på klær eller annet.
Andre har også kjøpt: