Escentric Molecules - Escentric 02 (100 ml) - kr 1129 | Hurtig levering

Escentric Molecules - Escentric 02 (100 ml)

kr 1 551,00
Escentric 02 er en innovativ duft som har en helt ren lukt, som utvikler seg til en varm, sexy og forførende duft. Du får en forfriskende og skjønn duft som er helt unik.
Kun 1 igjen
kr 1 551,00

Beskrivelse
Escentric 02 er en helt annen syntetisk duft lansert av Escentric Molecules. Nesen bak denne skjønne parfymen er Geza Schoen, som har lagt sitt innovative preg på alle duftene til Escentric Molecules.

Få en unik Unisex-duft
Escentric 02 deler de samme blandingsforholdene som forgjengeren Escentric 01, en blandingsaroma og en ren aroma. Duften er en blandingsaroma av ambroxan blandet med vetiver og muscon. Toppnoten består av fiolrot, hylleblomstekstrakt og hedione.

Du får en varm, forførende og sexy duft, som er sterkt inspirert av naturvitenskap og naturlige sanser. Duften egner seg både for menn og kvinner, fordi denne unike duften kommer av molekylenes effekt i kombinasjon med huden din. Derfor er duften sterkest når den kommer i kontakt med varm hud - og er ikke ideell å bruke på f.eks. klær, hvor den skjønne duften ikke vil bli uttrykket.

Om Escentric Molecule
Duftene fra Escentric Molecule ble lansert i 2006 og etter det har den unike duftserien blitt utvidet fra Molecule 01 og Escentric 01 til Molecule 02 og Escentric 02, i tillegg til Escentric 03 og Molecule 03. Duftene har alle et unikt preg som fremhever din egen personlige duft. Alle duftene er velegnet til både menn og kvinner.
Andre har også kjøpt: