Escentric Molecules - Escentric 01 (100 ml) - kr 999 | Hurtig levering

Escentric Molecules - Escentric 01 (100 ml)

kr 1 379,00
Den unike og innovative duften fra Escentric Molecules bringer frem og fremhever din egen personlige duft med et hint av svart pepper og forfriskende grønn lime.
kr 1 379,00

Beskrivelse
Escentric 01 har et høyt konsentrat av Iso E Super, som er et molekylært stoff. Stoffet er enestående siden det utvikler seg i kontakt med den varme huden din, og takket være dette skaper du din egen unike duft, som er ulik alle andres.

Den innovative duften fra Essentric Molecules inneholder ett enkelt molekylært stoff, Iso E Super, som normalt finnes i en meget liten dose i vanlige parfymer. Stoffets unike effekt er med på å gjøre det mulig for deg å skape din egen unike duft når du bruker Escentric 01.

Fremhev din egen personlige duft
Escentric 01 er med på å fremheve og støtte opp den egne unike duften din, med et hint av rosa pepper og forfriskende grønn lime. Den lekre duften beveger seg raskt fra topp til bunn og holder seg lengre i den grunnleggende basen, hvor den skifter mellom sanselige og varme treaktige duftnyanser.

Escentric 01 er inspirert av duftens sanselige og naturvitenskapelige natur, mens flaskens design er inspirert av matematiske binære koder og molekylær grafikk.

Om Escentric Molecules
Escentric Molecules duftene ble lansert i 2006, og ble revet av hyllene i England under lanseringen. Escentric Molecule består av to serier, som har tre unike dufter hver; Escentric 01, 02 og 03, og Molecule 01, 02 og 03.
Andre har også kjøpt: