Equmen Precision Sokker (One Size Fits All)

Equmen Precision Sokker (One Size Fits All)

kr 129,00
Gjør føttene dine komfortable- akkurat som trøyene, så er EQUMENs™ Precision-sokker laget med Equmens patenterte Helix-Mapping™-teknologi som støtter og bidrar til å optimalisere føttenes konturer. Sokkene er behagelig å ha på, og det myke stoffet fjerner samtidig fukt, og

kr 129,00

Førpris: kr 153,00

Gjør føttene dine komfortable- akkurat som trøyene, så er EQUMENs™ Precision-sokker laget med Equmens patenterte Helix-Mapping™-teknologi som støtter og bidrar til å optimalisere føttenes konturer. Sokkene er behagelig å ha på, og det myke stoffet fjerner samtidig fukt, og sørger dermed for at føttene dine holder seg tørre og komfortable.

Equmen Core Precision-serien er designet for å oppnå en forbedret kroppsholdning, redusere stress og få en god flyt rundt i kroppen. Det supermyke stoffet fjerner samtidig fukt og holder deg tørr og komfortabel. På den andre siden er det også innebygd lufttilgang som sikrer at du ikke blir for varm. Equmens teknologi er optimal for å få varmen vekk fra kroppen, selv om klærne brukes under andre klær eller under trening.

Precision-sokkene har følgende fordeler:

• Gir benene energi
• Målrettet bue og ankelstøtte
• Lindrer trøtthet og kramper
• Kontrollerer temperatur og fuktighet
• Fremmer blodsirkulasjonen
• Kompresjonsgrad 15-20 mmHg (betegnelse for trykk i støttestrømper)

Størrelse:
Onesize

Innhold:
72% Nylon, 28% Spandex

Slik gjør du:
Sokkene vil føles litt stramme i starten, men kroppens varme vil gjøre at stoffet raskt vil bli behagelig og føles som et ekstra hudlag. Kan maskinvaskes kaldt, men unngå å bruke blekemidler eller tøymykner. Henges umiddelbart til tørk etterpå.
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: