Envywhite Coal Tannblekning m. Mint (30 g) + Gratis tannbørste

Envywhite Coal Tannblekning m. Mint (30 g) + Gratis tannbørste

kr 278,00
Unikt tannblekningsprodukt fra Envywhite med en formel som gjør det til et mye bedre produkt enn de andre på markedet.
kr 278,00

Aktivt kokoskul er det mest populære som kan fåes på markedet for tannblekning.

Envyhite produktene inneholder kun naturlige ingredienser og gir deg hvite tenner på en trygg og skånsom måte.

Hva er det?
Tannbleknngskul blir kun laget av organisk kokosnøttskall

Dette betyr selvf;lgelig at dette produktet er 100% rent og naturlig, siden det ikke skal legges til noenting til denne prosessen. Ingen tilsetningsoffer og ingen kjemisk innhold.

Hva inneholder produktet?


Organisk kokoskull som er laget av kokosnøtt skall, kokosnøttolje. Dette er de grunnleggende elementene i dette produktet for at det skal fungere som det skal.

Envywhite har tillsatt litt ekstra kjærlighet til produktet sitt til å gjøre det til et bedre produkt enn de andre på markedet, produktet inneholder også appelsinolje, natriumbikarbonat (dette blir også brukt i bakepulver og er ikke skadelig) som er kjent for å ha en blekningvirkning.

Derfor er dette bleknings produktet sterkere og mer effektiv enn de andre du kan finne på markedet. Dessuten smaker dette produtet av mint.¨

Mint smaken er kun tilsatt for at du opplevelse av produktet skal være bedre. I stedet for at det skal smake kul får du smaken av frisk mint, som garantert vil gi deg en pedre opplevelse.

Skal man børste tennene svarte føre de blir hvite?

Det kan høres rart ut, men det er det som er poenget. Det svarte kullet går inn og fjerner misfarging på tennene, og muligens også slipper plakk av tennene dine uten noen kjemiske ingredienser.

Derfor vil emaljen og tennene dine ikke ta skade av dette produktet, tvert imot bidrar det til å stryrke tennenes helse.

I tillegg har aktivt kull fordelen at den fremmer god munnhygiene, sikrer at den fjerner dårlig ånde og forhindrer tilstedeværelsen av bakterer i munnen.

Produktet ble funnet opp av egypterene for mange hundre år siden, og de brukte det kun for å få god onde.

Bruk av produktet.
Dypt tannbørsten din (våt) ned i det aktive kullet, som smaker av mint. Børst tennene dine i små myke sirkler i 2-3 inutter. Spyt deretter forsiktig ut, skyll munnen din grundig, gjerne flere ganger, og så er du ferdig. Etterpå vil munnen din føles veldig ren.
Det anbefales og kun bruke tannblekningsproduktet max 1-2 ganger per dag

En gratis tannbørste følger med med kjøp av dette produktet. - verdi 99,-

Produsert i USA
Andre har også kjøpt: