EnvyWhite Luxus Tandblegningssæt

EnvyWhite Luxus Tannblekingssett

kr 946,00
Luksus tannblekingssett er utvalgt spesielt til personer som ønsker en komplett behandling, og er kompromissløs når det gjelder resultatet!
kr 946,00

Luksus pakken:
Luksus tannbleking sett er utvalgt spesielt til personer som ønsker en komplett behandling, og er kompromissløs når det gjelder resultatet!
Luksuspakken inneholder alt du trenger for å få et vakkert hvitt smil. I pakken får du også en ekstra mild blekingsgel som benyttes til skånsomt å venne tennene til tannblekingsprosessen. Det er viktig å starte med denne slik at tennene ikke blir overbelastet eller får slittasje av blekingen.
Pakken inneholder også 2 sprøyter med den effektfulle Super formular blekegel som gir deg det beste resultatet per dags dato. Du får også en mineral-gel som via essensielle mineraler styrker dine tenner og pleier dem.
For gå gi deg en indikasjon på hvor hvite tennene dine er blitt etter behandlingen, får du en Shade Guide med i pakken som viser fargenyansene før og etter.

Nyttig informasjon
Dette settet gir deg alt du trenger for en komplett hjemmebleking i førsteklasses kvalitet. Kombinasjonene i dette produktet gir deg en blendende fornemmelse! Det anbefales at du venter 24 timer mellom hver bleking.

Settet inneholder:
Èn 3ml Mild blekegel (til 3 behandlinger)
To 5 ml Super blekegel (til 5 behandlinger)
Én 3ml mineralgel (den blå gel)
To tannskinner
Én skinnebeholder
Én Shade Guide
Én dansk veiledning
Andre har også kjøpt: