Edwin Jagger DE Safety Razor - Imiteret Ibenholt og Krom - kr 359 | Hurtig levering

Edwin Jagger DE Safety Razor - Imitert Elenben og Krom

kr 515,00
Denne Edwin Jagger Safety Razor er double edged, hvilket betyr at er montert et blad, som stikker ut på begge sider av høvlens hode, og det gir dermed mulighet for en raskere barbering. Høvlen har en "closed comb", og det gjør den velegnet til nybegynnere samt de mere erfarne brukerne, da den
Kun 3 igjen
kr 515,00

Denne Edwin Jagger Safety Razor er double edged, hvilket betyr at er montert et blad, som stikker ut på begge sider av høvlens hode, og det gir dermed mulighet for en raskere barbering. Høvlen har en "closed comb", og det gjør den velegnet til nybegynnere samt de mere erfarne brukerne, da den lukkede kammen strammer opp huden litt under barberingen og beskytter mot kutt. Du får derfor en tett, glatt barbering uten kutt og skader på huden.

Høvlen er 3-delt, hvilket betyr at den lett skrus fra hverandre og kan skilles i 3 deler, når bladet må byttes. Designet er stiligt, enkelt og funksjonellt med et grep i imitert elfenbein og et høvelhode i krom. Det medfølger 5 barberblad til denne Edwin DE Safety Razor.

Produkt spesifikasjoner:

Indstilling: Fast

Åpningstype: 3-delt.
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: