Easy-Raze - Barber deg på ryggen

Easy-Raze - Barber deg på ryggen

kr 439,00
Easy-Raze er en ny og revolusjonerende oppfinnelse fra Tyskland til å fjerne hår på ryggen. Er du en av de mange som også har problemer med hår på ryggen, da er løsningen her.
kr 439,00

Easy-Raze er en ny og revolusjonerende oppfinnelse fra Tyskland til å fjerne hår på ryggen. Er du en av de mange som også har problemer med hår på ryggen, da finner du løsningen her!
Easy-Raze gir deg den ekstra lange armen du alltid har ønsket deg for å kunne barbere de delene av kroppen som er vanskelig å nå.

Easy-Raze er den forlengede arm som gjør at du kan nå alle de deler av kroppen du ønsker å fjerne uønsket hårvekst.

Slik gjør du det:
Påfør barberskum. Dette gjøres med Easy-Raze ved hjelp av en slags børste som du kan bruke for å påføre barberskum på det ønskede området. Deretter plasserer du en høvel i Easy-Raze. Den plasseres ca. midt på grepet. Dette gjøres ved å skru løs holderen, og deretter plasserer du høvelen inne i denne før du skrur den fast igjen.
Nå er du klar for selve barberingen. Etter barberingen anbefales det at du tar en dusj for å skylle vekk skum og hårrester fra ryggen. Når du er ferdig med Easy-Raze må du ikke skylde den, men i stedet bare riste den. Vi anbefaler at du bruker en Gillette Mach3-høvel. Det er den som sitter best i Easy-Raze.

Innhold:
1 stk. Easy-Raze
1 stk. Skumbørste
1 stk. Topp til skumbørste

Bemerkninger:
Hvis du ønsker å endre vinkelen på holderen til Easy-Raze, er det viktig å løsne en og en halv eller to runder før du endrer vinkelen, dette for å unngå skader på Easy-Raze.
Andre har også kjøpt: