Dovo Ebony Straight Razor Barberkniv (Ibenholt-håndtak)

Dovo Ebony Straight Razor Barberkniv (Ibenholt-håndtak)

kr 2 068,00
Den har vært en del av vår kultur i århundrer - barberkniven. Den er på tur til å igjen finne fotfeste i vårt daglige liv, der hvor kvalitet settes langt over kvantitet. Vi kjenner til de langsiktige løsningene - derfor bruker fler og fler også det åpne barberbladet for å redusere
Kun 2 igjen
kr 2 068,00

Den har vært en del av vår kultur i århundrer - barberkniven. Den er på tur til å igjen finne fotfeste i vårt daglige liv, der hvor kvalitet settes langt over kvantitet. Vi kjenner til de langsiktige løsningene - derfor bruker fler og fler også det åpne barberbladet for å redusere uønsket hårvekst. Innsåpingen og den svingende barberkosten er en opplevelse i seg selv - en våtbarbering er alltid en spesiell opplevelse. Dovo Ebony Razor gir deg denne unike følelsen og opplevelsen.

Med Dovo Ebony Straight Razor får du en vakker barberkniv med innebygd graveringsplate i sølv. Du kan dermed gjøre barberkniven din helt personlig og unik. Håndtaket er laget av ibenholt, et tropisk trevirke som kjennetegnes av sine svarte og til tider sjokoladebrune sømmer. Den mest sjeldne ibenholt-sorten er den komplett svarte linjen. Elegansen stråler fra den vakre glansen i håndtaket.

Dovo Ebony Straight Razor har det fantastiske 5/8” Swedish Carbon Steel-bladet, som er den mest populære stål markedet – og som samtidig tilbyr høy fleksibilitet. Denne fleksibiliteten gjør det enkelt å håndtere barberkniven, spesielt på små områder i ansiktet som f.eks. under nesen.

Bladdybden på 5/8" anbefales for vanlig fjerning av skjeggvekst.

Materialer:

- Blad i rustfritt stål
- Polert ibenholt-håndtak
- Gulldekorert blad
- Bladdybde (inches) - 5/8"

Vedlikehold av barberkniven:

Riktig stell er viktig for vedlikeholdelse og lang levetid på barberutstyret ditt. Hver gang det brukes, skylles hele barberutstyret i rent vann og tørkes grundig. Hvis bladet ikke brukes over lengre tid, er det tilrådelig å belegge det med et tynt lag olje. Oppbevar aldri barberkniven i et fuktig, uventilert rom.

Produksjon:

Grunnmaterialet som foretrekkes til åpne barberverktøy, er normalt sett stål med et karboninnhold på minst 0,6%. Herved oppnås den høyeste grad av hardhet, elastisitet og motstandsdyktighet mot slitasje.

Råemnet består av et beskåret stykke stål, som er mellom 20-25 mm og 5-6 mm tykt. Stålet blir deretter oppvarmet og varmesmidd under enormt press.
Den varmebehandlingen som finner sted, den såkalte "herdingsprosessen", er ekstremt viktig for råemnet. Avhengig av kvaliteten på stålet, så vil emnet bli oppvarmet til omtrent 1300°C, og deretter avkjølt i en spesiell olje. Temperaturgrensene er ofte avgjørende. Det vil etterfølgende skje samme herding, bare ved 200 til 400°C, avhengig av type stål. Dette skaper bladets elastisitet og hardhet.
Andre har også kjøpt: