Dear Barber Moustache Wax (25 ml)

Dear Barber Moustache Wax (25 ml)

Dear Barber Moustache Wax er til alle dere menn som elsker å style skjegget deres og ønsker et skarpt skjegg hele dagen.
kr 164,00

Utsolgt

Ikke på lager - Næste levering ukendt.

Beskrivelse
Er du en såkalt "Moustache Man" eller setter du bare pris på ett velpleiet og stilig skjegg, så sjekk ut denne bartevoksen fra Dear Barber. Dear Barbers voks er et fantastisk stylingprodukt, og gir deg mulighet til å style skjegget ditt som du aldri har forsøkt før - og den holder skjegget ditt på plass hele dagen.

Men Dear Barber Moustache Wax er ikke bare et stylingprodukt - voksen pleier faktisk også skjegget ditt, og det skyldes den unike oppskriften som voksen er produsert fra. Skjeggvoksen inneholder tre slags oljer; havreolje, jojobaolje, arganolje, som trekker inn i og pleier skjegget ditt, og styrker fra rot til spiss.

Bruk
Start med å ta en klatt voks opp av boksen med pekefingeren din, og varm opp voksen mellom tommel- og pekefinger. Når voksen er fleksibel og samarbeidsvillig, gnir du den inn i skjegget ditt. Skjegget kan nå styles som du ønsker, og hvis mengden ikke passer, bruker du bare mer voks. Skjeggvoksen vaskes enkelt ut med varmt vann!

Innhold

25 ml.
Andre har også kjøpt: