Cicamed Express Skin Care Kit

Cicamed Express Skin Care Kit

kr 840,00
Cicamed Express Skin Care Kit er det perfekte hudpleiesettet for deg som ønsker en målrettet og grundig ansiktspleie.
Kun 3 igjen

kr 840,00

Førpris: kr 1 050,00

Den perfekte veien til sunn hud

Ønsker du en vakker og velpleiet hud? Da er Express Skin Care settet fra Cicamed det helt rette for deg. Dette settet inneholder 3 produkter som alle inneholder sunne og næringsrike ingredienser, som er med på å sørge for at huden er velpleiet og ser sunn ut.

Alle produkter er med på å rense og pleie huden, slik at den fremstår flott og velpleiet. Hudpleiesettet fra Cicamed er fylt med fantastiske ingredienser, som alle beriker huden din med fukt og næring, slik at huden din fremstår som ny. Du vil med tiden oppleve en mer sunn og frisk hud i ansiktet.

  • Organiske oljer
  • Trollhassel beroliger og undertrykker rødhet
  • Naturlige AHA-syrer stimulerer og bevarer hudens beskyttende lave pH
  • Trollhassel og Aloe Vera som tilfører fukt og pleie
  • Beskyttende antioksidanter

Pakken inneholder følgende produkter

Cicamed Antioxidant Cleanser (150 ml)
Cicamed Antioxidant Cleanser er en effektiv, mild og oppløsbar rensegele, som er pH-balansert for å opprettholde hudens naturlige balanse. Formulert med forsiktige, naturlige overflateaktive stoffer, som virker dyptrensende og effektivt fjerner sminke og urenheter.

Cicamed Serum C Antioxidant (30 ml)
Cicamed Serum C er et fuktgivende serum som er rik på beskyttende vitaminer og kraftige antioksidanter, og er derfor en effektiv fuktighetskrem. Formulert med fuktgivende hyaluronsyre og organisk aloe vera, som gir intens fuktighet til huden.

Cicamed 24h Creme Balance (50 ml)
Cicamed 24h Creme Balance er laget med økologiske urter og betaglukan fra svensk havre. Kremen er formulert med beskyttende antioksidanter og organisk jojoba- og solsikkeolje, som mykgjører og motvirker tørr hud.
Andre har også kjøpt: